Aynen teşekkürler paylaşımlar için
Printable View
sn.VOLBOR
siz cevap istemiyorsunuz ki, o nedenle cevap vermedim sizin AKLI' nız var ya imzanızda yazmışsınız ya hani ?
Teknik olarak ise daha önce zaten 85000 dipli düşüşün geri alışının zaman ve fiyat ölçeğinde yetersiz olduğunu 90000 civarı B:c beklediğimi yazmıştım 93300 civarında ortak fiyat hareketi oldu B:c o bölgede ikili dip yaptıysa C yükselişi başladı, bence bunun onayı 99700 üzerindeki kapanışlardır çünkü eğer B:c 93300 değil B:b 99600 de tamamlandıysa bir aşağı daha gelme ihtimalidir.
99700 nerde çıktı derseniz ; 93100-97100 tepkisi a, 97100-93300 düşüşü b 99700 ise 1.62xa
düzeltme kalıpları basit veya çok karmaşık olabilir bu nedenle büyük resime bakmak lazım, dow bence 26900 da bir B tepesi yaptığı, yani 23000 lere doğru genişleyen yassı C dibine giderse ki beklentim kasım ve aralıkta o yönde bu düşüşte global bir bozulma olacağından bizide etkilemesidir.
usd/try ise 5.41 düşüşün durabileceği yer olarak en ciddi aday bana göre
yani sattım 3000 puan düştü, almadım 3000 puan sattığım yerden yükselmesi umurumda değil ben trader değilim ve işim gereği yapamam...
borsa dansözdür aşağı yukarı mutlaka yapacak, onun peşinden koşamam ben, bu trader ların işi.. tepki hareketinden ne kadar kar çıkarırım ona bakarım..
selametle
Sn. Devir, Shangai düşüşten bir türlü kafayı kaldıramıyor, ABD on yıllıklar yine yükselmeye başladı. Ortalık yine karışacak galiba?
Sn. DEVİR sizin gibi bilgili ve paylaşımda bulunan kişiler olmasa hep zarar yazarız. Her zaman ki gibi öngördüğünüz oldu, sayenizde zarar etmekten kurtardım. Teşekkürler.