Muğla Marmaris Orhaniye Marina
Muğla Ortağa
Aydın Karacasu'ya ait Değerleme Raporları ip ucu olsun şimdilik. Bakalım neler olacak. Umarım uzamadan beklentiler gerçekleşir.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Muğla Marmaris Orhaniye Marina
Muğla Ortağa
Aydın Karacasu'ya ait Değerleme Raporları ip ucu olsun şimdilik. Bakalım neler olacak. Umarım uzamadan beklentiler gerçekleşir.
Sayin zaza bey bende mrgyo ve Martí var bu haber mrgyo ne kadar etkiler artik satmak istiyorum da ;(
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu haber mayıs ayında yayınlanmıştı. Durup dururken neden değerleme yapsin ki.
Mrgyo ile martı ipeke ile kozaa gibi aklim ermiyor. Ipeke kozallarin%60 sahipken nedense hep geriden geliyor:) 1.90 dan ipeke almaya karar verdiğim de vazgeçtim 2.04 den kozaa almıştım geçen hafta 2.85 den iteledim. :)
Martilara ilk girdiğimde bende Mrgyo almıştım daha sonra çıkıp Marti ya girdim bir tavan gördüm.
Seçim den önceki hafta 53 den aldığım martiyi 70 den bir kısmını vermiştim. 3 hafta bekledim 60 i kuramayinca 59 dan tamamını verdim.
2 hafta takibe aldim 55 altina sarkinca dün 53 den alış verdim almadi bugün 55 den yüklü girdim ve 60 dan bir kısmını verdim. Kalanı hadefimi gördüğüm de elden çıkarırım.
Burda her zaman söylerim stop ve hedef önemli.
Keşke daha erken alsaydim keşke biraz daha bekleyip satsaydim diye yatırım yapılmaz kardeş.
Umarım yazdiklarim tercüman olmuştur.
Zarardaysan stopu gördüyse aldığın hisse cok zarar görmeden çik yada nakitin varsa ortalama düşür.
Ben kesinlikle ky nin kaybetmesini istemem kesinlikle. Art niyetim olsa burda sana uzun uzun yazmazdim abi. :)
Ben bir ayda 10 bin kaybedip 2 haftada 8 bin aldığım günleri yaşadim. Daldan dala atlamadan seçtiğin hisseleri takip et dip olduğuna inandığın hisseye dal ve bekle.
Yazdiklarim kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bereketli olur inşallah.
2 gmenkulde mrgyo ya ait. Mrgyo yu etkilemesi gerekmiyor mu?
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mrgyo kime ait :)
Teşekkürler zaza bey çok iyi anladim kebdime belirledigim dibe ve stoba daha uymadi ama cikmiyorda firik etti maliyetimde yuksek .bubdegerlemeden maliyetime gelse bakmam gözün yasina tekrar tesekkur ederim ilginiz icin
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Estağfurullah hocam benim borsa da 5 yıllık geçmişim var iki ay içinde 45 bin kazandığım zamanlar olmasına rağmen bir ev parası kaybettim. Vallahi inan arabam bile yok. :)
Hesap ekside ama yatırım hesabim..?
İlk defa uzun vadede thy almıştım borç harç 3 lerden aldığımi 7 den vermiştim çok şükür ev parasını kurtarmasakta çoğunu kurtardım. İnan hesabima göre 5 yilda hala 20 bim zarardayim :))) artik kisa ve orta vadede trade yapmaya başladım. Biraz grafik öğrendim düştüğünde direnci kiran hisselere girip belli bir yuzdelikle kar ile ayrılıyorum. Normalde ben A grubu disinda hisselere pek girmem ama bu yil ülke cari açığını turizm sektöründen kapatacagina inandigim için marti tektu gibi hisseler de dip olduğuna inandığım yerlerden aliyorum...
Borsada sabir her zaman kazandırır.
Emin olun büyük agalar bizim gibi kylarin psikolojisini çok iyi biliyor emin olun
Selametle ytd:)
Aynı hataya düştük galiba, mynet finans ta şirket bilgileri detaylı verilmemiş hatta bigpara da da hatalı. Martı otelleri pd dd olarak pahalı görünüyor bu sitelerde. Ben de aldanıp tercihimi mrgyo 'dan yapmıştım. Faaliyet raporlarına bakınca zaten halka arz dışında mrgyo 'nun sahibi martı otel. Kendi internet siteleri de yanıltıyor. Ytd.