Dünya borsalarının yükseldiği, bist100 rekor kırdığı bir ortamda pınarsu hisseleri sürünmeye devam ediyorsa 4.çeyrekte nasıl bir zarar gelecek merak ediyorum.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dünya borsalarının yükseldiği, bist100 rekor kırdığı bir ortamda pınarsu hisseleri sürünmeye devam ediyorsa 4.çeyrekte nasıl bir zarar gelecek merak ediyorum.
Şirkete olan güveninize,azminize hayranım.Keşke sizin gibi benimde şirkete olan güvenim bozulmasa,azıcık olsa onlara güvenim kalsaydı. Maalesef benim şirkete de, yönetime de hiç güvenim kalmadı. Bu hissede siz bana göre çok yenisiniz. Takas dökümlerini takip ediyor musunuz bilmiyorum ama hissede kaçan kaçana. Belkide birilerinin istemi de bu.İnanç durumuzu bilmiyorum ama,benim inancım şu ki kimsenin ahı kimse de kalmaz. Büyük ALLAH'ım kul hakkı yiyeni asla affetmez.
hacimli yükseliyor hacimsiz düşüyor ..mal toplanıyor ...ytd
Doğru mal! toplanıyor. Böyle bir şey yok ya... Borsa yükselir 0 tepki. Düşüşe en önde tepki. Yazıklar olsun.
Bu konuda oldukça deneyimli ve birikimli siniz sanırım.Ben sizin yerinize olsam evim, barkım, arabam ,tarlam ,arsam ne var ne yok hemen satar. Ve bu hisseye hepsini yatırırdım.
Tabi ki şaka yapıyorum,kardeşim.Sakın ha sakın;bu konularda yeterli birikim ve donanıma sahip değilsen böyle şeyler yapma.Ben acizane,buradan asla yatırım tavsiyesi yapacak yetkiye sahip değilim.Aslında her şey legal olsa,her şey ekonomik konjonktüre göre gelişiyor olsa inanın hemen size al-sat diyebilirdim.
Nerede bilançosunu güzel gelecek diye düşündüğüm bir kağıt varsa nedense orada hep kağıdı kötüleyen 2-3 adam oluyor. Benim bildiğim PINSU nun son çeyrek rakamları diğer çeyreklere göre güzel gelir. Haa bir de bilançosu kötü gelecek kağıdı basmazlar kardeşler, tersine yükseltir ele verirler. Bilançosu iyi gelecek kağıdı ise basarlar ve elinizden alırlar. Hacimli yükselir hacimsiz düşer. Yukarıda yazan kademeyi tek lot kalmayacak şekilde alırlar ancak üzerine tek lot yazmazlar ki kağıt gitmesin. 1,80 geçildiği taktirde çok agresifleşir görüşündeyim
Bizim ne yazdığımızın bir önemi yok. Ancak bir yanlışı düzeltmek isterim. Pınsu son çeyrek diğerlerinden iyi değil kötü gelir. Çünkü kış mevsiminde yaza göre su satışlarında azalma görülür. Bu şirketin sıkıntısı temmuz ağustos aylarında da zarar edebilmeyi başarmasıdır. Yani 4 çeyreğin neredeyse hepsinde zarar eder. Patron hisseleri toplayana kadar da bu durum böyle devam edecek görünüyor. Umarım yanılırım.
Ödemeler ve alacaklar son çeyrekte değil mi idi? Neyse çok geçmez görürüz. Ama kağıttaki baskıdan korkmayın. Baskının çaresi sadece sabırdır. Yoksa PINSU bu kadar hareketsiz duran bir kağıt ve spek karakterine sahip değil. Ayrıca son çeyrekte satışlar düşer diyorsunuz ancak Katar'a su satmadı mı bu adamlar son çeyrekte