https://m.youtube.com/watch?v=BZvzHYX0jsw
Ladik çimento satışta,bulunmaz bir fırsat,rekabet kurumu faktörünüde göz önüne alırsak çok fazla alıcısıda çıkmaz,ne yapıp edip bir şekilde o fabrikayı almak lazım.
Printable View
https://m.youtube.com/watch?v=BZvzHYX0jsw
Ladik çimento satışta,bulunmaz bir fırsat,rekabet kurumu faktörünüde göz önüne alırsak çok fazla alıcısıda çıkmaz,ne yapıp edip bir şekilde o fabrikayı almak lazım.
Vallahi yine laf atmışsınız ama söyleyecek birşey yok,,,,Göztepe tabii ki karnımızı doyurmuyor ama bana moral veriyor,,,hiç olmazsa o iyi gidiyor,,,,ama hissede ve bsöke de beklemeye devam ediyoruz,,,biz çok uzun vadeli bekliyoruz zaten,,,,ha sökede bir mal aldık arkadaşımıza vallahi nefes aldırmıyor i.t. neden buraya bulaştınız der gibi,,,,ama uzuncuyuz,,,bekliyoruz herkes gibi bilançoyu,,,,bakalım ne olacak,,,,bizim maliyete gelmesi için epey gitmeli btçim,,,,bsöke daha bi iyi duruyor sanki,,,,
Sent from my iPad using hisse.net mobile app
İmtiyazli ...... yoksunlari günaydın.
Bakin bir şişman parmak olayi bekliyorum bugunlerde. Yapmazsaniz hatirimiz kalir valla. Gerci bugune kadar hep yaptiniz da birileri cok sey degisti deyip habire gaza basiyor. Gorecegiz artik. Birde topikte bir yogunlasma var gibi geldi bana sert hareketlerin habercisi gibi. Bakalim aşşagi mi yoksa yukarimi olacak?
Ytd.
Saygilar.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yeniden degerleme buhar oldu gitti.
Sayin whiningman sizide kandirmasin bu iyi egitimliler!
Bence agirdan alin bozuk para yapar adami bu mirasyediler.
Ytd.
Saygilar.
Sayın EKSİPNOS35,
Senin ki de ayrani yok icmeye tahtiravanla gider s..maya misali olmuş.
Bu kadar para varsa hisse geri alımı yapsınlar,
Kendi fabrikaları sudan ucuz.(1000.000.-usd vermeyiz dedikleri fabrika 80 milyon usd altında)
Sizce yanılıyormuyum.
ytd.
Saygılar,
Sayin Cari adamin kimyasini bozar bu ........ mirasyediler. Ne dedigini bilemezsin. Capsizlar dansoz ettiniz
yatirimciyi be yaw.
Ytd.
Saygilar.