-
2001 de demirbank vardı. Devlet tahvili almaktan başka suçu yoktu garibin. Bir söylentiyle de battı ( batırdılar) bu tarz şirket batislari da çoktur tarihte. Söylenti ile batar gider. Keskinoğlu mesela. O da bunlardan biri. Şimdi dolar şöyle olacak, böyle batacaz falan falan derseniz o zaman ülkeyi de hakikaten batağa suruklersiniz. Böyle dönemlerde daha aklı selim davranmak gerekir.
Sn Cumhurbaşkanı cumhuriyetin 10. Yıl Marşindan bahsedip biz ördük denir ağları deyip Kendi dönemini savaştan çıkan ülkeyle kiyaslarken nasıl yanlış içindeyse 1980 lerde dış borç şuydu şimdi şu diyen de aynı yanlış içinde. O zamanlar ekonomi daha kapalı, daha küçük. 2001 de de öyle. Şimdi çok daha büyük olması rakamların bu sebepten. Ekonomi çok iyi falan dediğim de yok ama her zaman diyorum borsa geleceği satın alır. Şuan ise sadece yanılgıdır yatırımcı için.
-
Geçenlerde de lafı geçmişti. Bu krdmd Ağustos vadede 19000 kontrat var açık. Geçen vadelerde 60 000 civarı oluyordu. Bu ay neden böyle az ki bu rakam? Bilen var mı?
-
5.11xx dolar. Hafta sonu kısas haberi İlk başlangıçta etkili olmadı gece. Ama şuan yukarıda kırmızı direncte. Krdmd spot açılınca 4.48 altı işlem görürse stop olur beklerim. 4.48 üstü yine long olurum.
-
Selamun aleyküm dostlar
bedri kardeşimin paylaşımlarını sizlerle paylaşmak isterim ...
Borsa kazancı ile ev kazancını kıyaslayıp;yok evin getirisi düşük biz borsaya yatırım yapalım diyen kişiler kurumlar hiçbir zaman eksik olmadı fakat borsaya yatırım yapan da kazanan da olmadı.
İstisnalar kaideyi bozmaz diyorum şimdiden.
İşte şu tarihte c senet bu fiyat tı şimdi bu fiyat diyenler için aynı kurguyu ev için de yapılmadan gerçeği göremezsiniz maalesef Türkiye de sanırım 99 depremi haricinde konut fiyatlarında bir düşüş yaşanmadı.
Fakat hisse senedinde iseniz artış düşüşlere ve tahtanın kapanma riskine alışmalısınız.
Konut sektöründe bu riskiniz olmaz Eğer mali değeri her gün değişen bir menkul sahibi olmak istemiyorsanız doğru tercih konut olmalı.
Tabiyki zevkler ve renkler tartışılmaz diyerek konuyu bitiriyorum :)
-
İlker kardeşim negatif haberlerden hoşlanmıyor ama biz bu durumları bilip yatırımlara yön verme işini buna göre yapmamız gerekmeyecek mi ?
http://i66.tinypic.com/312bs6t.jpg
http://i63.tinypic.com/63zlv6.jpg
-
S.A. Gününüz aydın kazancınız daim olsun.
Pivot:451
Destekler: 441 - 427 - 417
Dirençler: 465 - 475 - 489 Bence..
-
Resmen alıyor abi adam. Dolarla piyasayı oyaliyor adam.
-
Cuma günü vadeli yüksek 60 görmüştü. O rakamın üstü günlük kapanislarda benim senaryo tutar.