Hâlâ anlamadığın şu:Biz burda durum tespiti yapıyoruz...
Milliyetçilik yarıştırmıyoruz...
Dolar düşecek veya yükselecek diyoruz...(aklımızın erdiğince...!!!)
Yükselsin ve düşşün değil...
Yeteri kadar açık ve net oldu mu?
saygılar/başarılar
Printable View
2 yıl önce dolar 6.69 oalcak dediğimde troller adımı 69. ya çıkardı yazın şuraya önümüzdeki yıl sonuna kadar dolar 10.31 artık adımı neye çıkaracağınızı ben yazmayayyım
Ya hakikaten değişik bir milletiz.Hepimiz tavır versek ekonomik gerçekler değişir sanıyoruz.Sonra ya şu kanal istanbul falan palavra,havaalanları,yollar falan iyi de borçla yapıyoruz bunları yapmayalım bu şekilde dendi mi,devlet büyüklerimiz oturur karar verir ben karışamam.E onlar o kararları öyle verdikleri için bugün dolar karşısında milli paramız değer kaybediyor.Biraz analitik düşünülse anlaşılır da ,işin içine başka duygular sokulmaya çalışınca analiz falan hemen çöpe gidiyor.Yoksa allah belasını versin trumpın benim gönlümden geçen de 1 dolar 50 kuruş olsun .1 lira bozan 2 dolar alsın karşılığında,hadi elele tutuşalım evrene yollayalım bakalım güçlü temennilerimizi,belki olur,kimbilir.
TCMB'nin tedbir diye açıkladığı aşırı parasal genişlemeci uygulamaların yanan ateşi söndürmek yerine daha da kuvvetlendirici olumsuz etki yaratacağını düşünüyorum. Bol TL paranın enflasyon ve döviz kurları üzerindeki etkilerini hepimiz gördük, hala sürdürülebilir olmayan büyümede ısrar, defalarca tekrar eden hatalardan ders alınmadığını gösteriyor.
aynen öyle başkanım, satarsan vatansever, alırsan vatan hainisin.. bunların anlamadığı şu; insan hep aynıdır değişmez.. satan da ayhan53 tür, alan da ayhan53 aslında illaki bir tanımlama yapmaları gerekiyorsa ; "çakal düşceğini anladın 6.60 tan sattın dimi" demeleri lazım..
ama kafa basmaz bunların.
Yükselen dolar, euro, paund, frank Yok.!!
Çöken TL var..!!!!!!!!!
Bunun adınada : CRASH denir.!!
Söyle tüpçünün patronuna.!!
Pişkinligi bıraksın.!!
Adres belli.!!!
Soyanlar belli.!!!
Bıraksın garibanların çerezlik dolarlarını.!!!