Anlayan varsa banada anlatsin
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Anlayan varsa banada anlatsin
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet gençler
bu baskı biter mi
bir senedir pişman etti
yüzümüz güler mi azıcık
ISGYO: 1,47- 1,48 TL
Piyasa tepkilere bakıyor. Şu ana kadar işlem hacmi oldukça zayıf. işlem ağırlıklı ortalama 1,48 TL.
Belirsizliğin bitmesi bitmesi orta ve uzun vadede olumlu.
2 şirketin tek bir çatı altında toplanması genel yönetim giderleri vb gideri gibişirket maliyetleri azalacağından, devir alınan gayrimenkuller daha karlı olarak yönetilebilir.
Bence ISGYO çok uygun şartlarda birleşme sağladı.
Daha önce yazdığım gibi yıl sonu hedefim 1,75 TL
Birelesen sirketin cok kucuk olmasi ve borclu olmasi gibi nedenlerle kisa vadede is gyo ya olumlu etkisi olmayacak
"genel yönetim giderleri vb gideri gibişirket maliyetleri azalacağından " bu tespit yanlıs ,bu ancak baglı ortaklık ve iştirak ilişkisinde olanlar ıcın gecerlı olur , 2 bırlesen sırketın bırbırı ıle hakım ortak dısında bagları yok.
evet hakım ortak ıcın dedıgınız gecerı ama ıs gyo ıcın degil.
ornekleyelım ISGYO TSKB GYO nun yuzde 40 una sahip olsun ve mali tabloarda TSKB GYO u konsoilde etsin misal , bu yapılarda yk uyelerıne baglı sırketın gerekısz odemeler yapılıyor ,keza personellerınede ,tek elden toplanması gıderler azaltır
burda ıs gyo ıcın oyle bir durum yok ,iki bagımsız ayrı sırket bırlesyor . hakım ortak dayatmasıyla
İki şirket ISGYO çatısı altında birleşti. Doğal olarak da TSGYO tarih oldu. Bu durumda tsgyo nun isgyo ya katılması nedeniyle, gerek personel giderleri ve dolayısıyla genel yönetim giderleri ve diğer masraflarda azalma olmayacak mı?