Printable View
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Bende izmir :) Alıntı: Originally Posted by admustafa Bizde izmir yemeği yapalım sn.NewsTR :) Tabi hanımdan izin alırsak :) Bende bankalar sponsor olsunda belki yurt dışı filan olur diyordum. Ama il içi bile gelemeyende olursa yurt dışı nası olacak?:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Burda herkes sinekten yağ çıkarma peşinde o toplantıda hesap sorun olmasın.:) ben hesaplarim:D
Alıntı: Originally Posted by NewsTR Ağanın eli tutulmaz. Eylülde bir otel kapatın konferans tarzı bir etkinlik olabilir. Ama enflasyonla topyekun mucadele edecektik? Kiraathanede bulussak olmaz mi ustad? Cay da beles...
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bende bankalar sponsor olsunda belki yurt dışı filan olur diyordum. Ama il içi bile gelemeyende olursa yurt dışı nası olacak?:) Yurtdışı çıkarması daha iyi olur tabiki ama sponsor bankaları toplamak :) Burgan arkadaşını 1m mevduat getirene uçak bileti veriyordu
Alıntı: Originally Posted by myfinans TFX Target FX değil bir bankanın uygulaması. USD/ONS alınıp satılabiliyor. Hatta tfx target cok insan bilmiyor en iyisi hsbc biliyorlar
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bende bankalar sponsor olsunda belki yurt dışı filan olur diyordum. Ama il içi bile gelemeyende olursa yurt dışı nası olacak?:) Sponsor hazırsa yurtdışı daha kolay olur işyeri gönderiyor diyebilirim o zaman :)
Alıntı: Originally Posted by shangil ben hesaplarim:D Toplantı, yemek+konaklama masraflarını ben karşılarım diyorsunuz yani Tamam oldu bu iş.:)
Alıntı: Originally Posted by shangil Hatta tfx target cok insan bilmiyor en iyisi hsbc biliyorlar Ustad yapmayin bilmeyenmi kaldi. Doviz burolari bile oradan alip satiyormus 😁😁😁