Teşekkür hocam
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Teşekkür hocam
ASUS_Z010D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu fiyata gidecek veya bu fiyata inecek kişilere itibar etmeyin, şirketin ekonomik verilerine ve beklentilerine göre hareket edin. Çünkü speklerin en büyük marifetleri toplum mühendisliği konusunda uzman olup istedikleri kitleyi yönlendirebilmeleri. Şimdi birileri çıkıp hisse aşağıya geleceğini iddia ediyor. Bu iddiayı desteklemek için hissenin fiyatını aşağıya çekiyorlar sonra yatırımcılarda inanmaya başlıyor. Aynı şey yukarı çıkarken de geçerli.
*** herıfler başka bırşey değil 12 bın koydu 1,96 ya ****** şimdiye kadar nıye satmadın ya ****nın evladı
basın bakalım adiler
Ben sattim..2.07 den alip 1.95 den verdim...size kolay gelsin..2500 zarar..
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nerede bu kagıdın piyasa yapıcısı nerede patronları sırf birilerinin egosu için neden bu kadar saçma hareketler yapılmasına müsaade ediyorlar...hani bu şirket iyiydi hoştu yatırımları tamamdı b ye sonrada a ya geçecekti nasıl güven oluşturacaklar yatırımcılarda vallaha anlamak mümkün degil iki gün sonra yükselir 5-10 kademe bakın hisse yükseldi derler 4.gün ne yapacagınız belli zaten adi herifler
inşallah bu tahtanın altında kalıp batarsınız düzenbaz ********ler
1.95 kapatmaknicin sattiniz ya satinda satarken cevirdiginiz ****likler gotunuze girsin satin amk larim