800 bin lot ortak satışı hayırlı olsun
800 bin lot ortak satışı hayırlı olsun
DÖNEM KARI
15.593.208 30.09.2021
7.679.194 30.09.2020
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/973240
Asagıdaki beyanı şirket ana ortagi 11/08/2021 de yapıyor.Hisse ogun 12,00 TL işlem görüyor.28/10/2021 de 800,000 lot hisse ortak satışı için mkk 'ya kaydettiriyorlar.Bir dolaplar dönüyor...
*DİNAMİK ISI/AKDAŞ: HİSSENİN BUGÜNKÜ DEĞERİNDEN BİRAZ DAHA YUKARIDA OLMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM-BLOOMBERG HT
Bu da ****** çocuğu çıktı
Ağlayanın malı gülene hayır etmez...
Ben bir şirketin ciro artışına bakarım. Büyüme isteğine bakarım.dinamik ısıda hem büyüme isteği hem ciro artışı var.
Patron dürüst ü değilmi bilemem. Şirketin eksi ve artı yönleri var.
Varken buffetın bir sözü var ben bir şirketi gazoz kapağı değerinde iken alırım. Büyüyen ve gelişen şirketleri erkenden alıp arkaya yıllarca yaslanmak gerekiyor. Tam bir yatırımcı olmak ve bu mantıkla hareket etmek gerekiyor.
👉Dinamik ısı halka arz oldu ve ek satışlarla iyi arz geliri elde etti
👉Bu elde ettiği gelirle yeni arsa
👉yeni makine yatırımı yaptı
👉Yeni fabrika yeni makine şu demek hem ciro dolayısıyla şimdi bile olmasa ilerde kar artışı.
Buraya kadar herşey güzel ama şirketin büyük şirket güzel şirket olabilmesi için önemle yapması gereken bazı şeyler var
👉Dürüs patron ise sadece halka rz gelirini alıp kenara çekilmek demek DEĞİLDİR.SORUMLULUKLARI VARDIR.
1)eğer şirketi saygıdeğer bir şirket yapmak istiyorsa önce daha şeffaf olması lazım.
👉Gerek yatırım yaptığı işlerle ilgili gerekse yeni iş ilişkilerini açıklayarak yatırımcılara güven vermeli
👉Şirketi yabancı bir ortakla global bir firmaya dönüştürebilir
DİNAMİK ISI YÖNETİMİ SIRF BU İKİ MADDEYİ UYGULASA BAŞKA ŞEYLER KONUŞURUZ.