Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
keko
burada da yalnız takılıyorum anlaşılan..kendi kendine konuşmak garip...:kahkah:
Printable View
Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
keko
burada da yalnız takılıyorum anlaşılan..kendi kendine konuşmak garip...:kahkah:
Sermayesi gibi takipçisi de düşük sanırım :) ama bir gün büyüdüğünde küçüklüğünü de bilirdik keratanin deriz belki de ... Bilancoyla doğru 100 TL yi görmek yakışır ...yurt dışı yatırımlara devam ettikçe umudumuz çoğalıyor
2021 yılında ciro ve karlar şöyleydi
.......dördüncü çey......üçüncü çey......ikinci çey....birinci çey..
ciro.....122 mil...........23 mil.............24 mil.........32 mil...
net kar...21 mil...........5,5 mil............4,6 mil........3 mil
....................2022 yılı verileri...................................
.................................240 mil............141 mil.......67 mil.....
..................................24 mil..............16 mil.........10,8 mil...
görüldüğü gibi 2021 yılı ilk üç çeyrekte ciro ve net karlar birbirine çok yakın iken ,2022 yılındaki veriler ise gittikçe artan miktarlardadır....buda 2022 yılı son çeyreğin süprizlere gebe olduğunu gösteriyor....
Ben uzun vadeli tutulmayı haketmeyen hisseleri ne alırım nede yorum yaparım...ama ben sabrım konusunda kimseye garanti veremem...hatta kendime bile veremem...bazı hisselerde 5 ay kimisinde 1 yıl kimisinde de 2 yıl kalabiliyorum...çok eskiden kısacı iken bir kaç hafta kalabiliyordum..ama zamanla pişerek bu sürem arttı....mesela gesanda 9 aydır hala sabrediyorum...
Ye bir iş anlaşması daha hayırlı olsun. Kamu bankasiyla 130 milyon TL civarı...ama hissemiz yarın bunu da umursamaz :) 4. Çeyrek iyice meraklandırıyor... malum Şirket yönetimindeki ortakları 70 leri görsün de satayim diye bekliyor mu acaba:)
Sayın keko,13 milyon daha ekleyelim mı 4. Çeyreğe sizce :) ?