Kalın sağlıcakla yüzde yedi fasulye ucuzladı
Printable View
Kalın sağlıcakla yüzde yedi fasulye ucuzladı
Erdoğan : Temel gıdada KDV'yi yüzde 1'e indiriyoruz'
Hicbir faydasi olmaz. Fiyatlara bir kurus yansimaz ama Tuvik yansimis gibi kabul edip hesaplar bu ay :)))
Butçe yapilirken kdv, ötv, gelir vergisi vs her şey hesaplanip bütce yapilir.
Kdv'yi, ötv'yi düsürürseniz bütce acik verir. .
Butçe acik verince para basilir
Para basilinca enflasyon olur.
Enflasyon olunca hayat pahalilasır.
Not: Ekonomist degilim
Boş isler..
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gıdada KDV
alamıyordu onu bağış etti
Mevzu altın gerisi patlak onuda anlatamadı nebati neyini anltcn zaten
Asıl olay martdan sonra kopacak.Nebati tüm planı turist gelecek hesabına göre yapıyor.Rusya ukrayna işi olayı bozabilir,fed martda faiz artırdı mı dolar endeksi patlar dolar bizde de el mahkum artar bu kkm yi fonluyacak bütçede bir lira yok,tek yol var o da malum venezuela ve arjantin olayı.Fragmanı aralıkta seyrettik asıl filmi de yazın seyrederiz.
Altın işi komik,yahu aralıkta resmen tırstım hayatımda ilk kez fiziki altın aldım kasaya koydum,halbuki iki yıl önceye kadar gözümü kırpmadan 2045 2047 vadeli eurobond alacak kadar sisteme güvenen adamdım.Baya baya sistemden çıkış yaptım.Azalan döviz ve tl mevduatları var ya eminim içlerinde benim gibi düşünen binlerce insanın parası vardır.Millet banka kasasıdır evde saklamadır her neyse baya baya fizikiye geçiyor sistemden çekilen her dört doların bir doları merkez bankasının rezervinden eksiliyor,e taze dolar nerden gelecek con ahmetin makinası da bir yere kadar işler ondan sonra film kopar