'SASA'sı olanın tasası olmaz.' sözü kadar iddialı değil belki ama 'YUNSA'sı olan kışın rahat uyur.' diye düşünüyorum. :)
Printable View
'SASA'sı olanın tasası olmaz.' sözü kadar iddialı değil belki ama 'YUNSA'sı olan kışın rahat uyur.' diye düşünüyorum. :)
Sayin deva-i dert oncelikle tesekkur etmesi. gereken degil tesekkur edilmesi gereken sizsiniz...genelde topic inize baktigimda herkezin sorularini cevapliyor..detayli ve grafiklerle aciklayarak zaman ve emek veriyorsunuz..bilgilendirmeler icin tesekkur.ediyorum.. Bossa yatirimlarini tamamladi..cok kisa sure once kapasite artirim icin yatirimlarini bitirdi. Bu yatirimlar bilancoyu negatif etkilemekle.onumuzdeki donemlerde guzel bilancolarla karsilasacagimizi umuyorum. Sasa bossa yunsa hepside ayni grubundu..sasa ve bossayi devretriler..bu yuzden bu uclu dikkatimi cekiyor
.ancak sasa yi almak hic kismet olmadi...bossa ve yunsa karsilastirmali analiziniz icin tesekkur ederim
Trabzonspor soyunma odasında:
Özkan Sümer : -'Lemi, ısın, 2. yarıda oyuna giriyorsun.'
Lemi : -'Ama Hocam, ben zaten oynuyordum.'
Özkan Sümer: -'O zaman göster oynadığını...'
Sn deva-i dert, hayırlı olsun..
başlığı biraz geç farkettim.. temel konusunda hiç iyi değilim.. bu yüzden sanırım burasını sık takıp etmem gerekecek..
iyi çalışmalar..
Sn. deva- i dert, menderes tekstil şirketinin 9 aylık bilançosunu yakın zamanda inceleme fırsatınız oldu mu acaba?
müsait olunca siz de bakabilir misiniz? 2022/9 aylıkta hisse başına kazanç 2,33 TL ve dönemlik karlar iyi gibi geldi bana.
tek kötü taraf finansman giderlerinde yer alan 589 milyon TL lık banka kredisi ve faizleri olabilir.
Sizce muadillerine göre yatırıma değer mi? hazır fiyatta zirveden düşmüşken..