peki arsalar için gelir şartı aranacak mı ?
aranmayacaksa bunlar kimlere gidecek...
Printable View
peki arsalar için gelir şartı aranacak mı ?
aranmayacaksa bunlar kimlere gidecek...
Metin abim"şey 1 " ve" şey2 "var devam filmi
şey1 2011 yapımı yön:eric cristian olsen
şey2 2021 yapımı yön: rui contantino
ikisini de tavsiye ederim
şey3 var bide 2022 yapımı seri tutulunca hasılat için 3 üde yaptılarda ama yönetmenin adı PALA abi .Türlü türlü filmler çevirmiş şimdiye dek.Çok izledim tamamen küçük yatırımcıya hitaben .Sarmaz beni yerli filmler.
OSMANLI TORUNUYUZ diye övünürüz ..YA HANİ
ne torunu olsa olsa bekçisi bir halkız hanedanın topraklarının tek sahibi DEVLET , YÖNETENLER DE o zenginlikleri halka devretmek yerine payelerinde tutup en güçlü olmaya gayret etmişler, osmanlı hazinelerini öz halkına kardeşçe dağıtmamak devletin şark kurnazlığıdır .
Osmanlını tek torunu var T.C. maalesef halk üvey evlat olmuş aynı fikirleri tarihçi arkadaşlarımla çok tartıştım ben abi
HAZİNE ARAZİLER HALA 80 senedir sayısız İKTİDARA YAKIN KİŞİ VE KURUMLARCA kiralanmaktadır duyurusu ilanı bile gizli saklı yapılır diye şikayetler vardı taaaa 50 sene eskilerden bu yana...
Taşınan Açıklar çok azalmış, açıkcılar şimdilik pes etmiş belli, AKBNK HALKB İSCTR YKBNK VAKBN THYAO EREGL de taşınma var,
https://i.hizliresim.com/l2tjqla.PNG
Sosyal Konut Hamlesi (toki.gov.tr)
Yoksul ve dar gelirli olmak diye bir şart eklemişler.
Bankalar şuan endeksi tutuyor
ama nereye kadar
bakalım
vadeli makası bitirmeye doğru gidiyor
konut alım satımlarında acaba günah işleme özgürlüğü varmıymıymışkine ???? :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
yalnız hajim barlarında şöyle bir tuzak da gözden kaçırılmaması ijap eden husus olarak , rasyonel aklın gerekliliklerini yerine getiren basiriyetlisinden yurt paydaşının her daim zihin haritasında işaretli olmalıdır attention please bayrağı ile.
nedir o ? fiktif işlemler. a hesaptan al b hesaptan ver , sol cepten sat sağ cebe al. neye yaradı ? fiktif işlemle hajimi arttırdın.