bu hissenin gitmemesinin sebebi karını artıramamasıdır.zatenkarını artırabilse buralarda kalmazdı.
Printable View
bu hissenin gitmemesinin sebebi karını artıramamasıdır.zatenkarını artırabilse buralarda kalmazdı.
Ben fiyatın artmaması için yazıp duruyorum burada...1.80 civarı temettü vermesini ve 1.5 civarında da vereceği temettülerle yeniden crdfa almak hedefim..umarım 2 civarına çıkmaz...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haaa anladım sen daha çok alasın diye hisse çıkmamalı.
Peki arzu ettiğin hisse sayısına ulaştın, sonra senin gibi 2-3 kişide hisse çıkmasın hatta düşsün biz yeteri karar hisse alacağız derse bu hisse sittin sene çıkmaz senin mantıkla.
Hisse kaçmaz uçmaz kokma bu kaar ile bu seviyeler.
Dediğin gibi olsa geçen sene 1.33-1.35 lerden toplayanlara da aynı sözü söylemen gerekirdi...dikkat edersen 1.80 civarı temettü verecek...seneye belki 2.20 civarı....alanlar zarar etmiyor...ben sürekli alacağım için fiyatın artmamasını istememem normal olmalı....
Evet kar artmıyor ama azalmıyor da...temettü sonrası fk iyice düşecek o yüzden rahatım...bu kadar yüksek temettü veripte fksı düşük başka şirket var mı ? Elbet bir gün spek buraya da uğrayacak o güne kadar ne kadar ucuzdan toplarsam kardır saygılar
Fikirlere saygılı olmalı insanlar artmasını durumuna göre ister veya istemez ...bende artmamasını isteyenlerdenim.sebep .emekliliğe 9 sene var..azar azar temettü ile biriktirenlerdenim....
Bu hissenin bu rakamlarda gezmesi hikayesinin olmaması bu hisse 1.30, 1.40 aralığındayken endex in 110 bine gideceğini ön görüp bist 30 kağıdı alsan bu kağıdın yaptığı primden ve vereceği temettüden daha kazançlı çıkılırdı.
Diyeceksin neden hissedesin bir gün kaarını arttıracağı ihtimalinin olması,bes yerine bu tarz ve işyat gibi hisselerin daha getirisi olacağını düşünüyorum. Birde endex e göre ucuz ama gel gör talep görmüyor.
Hissenin zaten grafiğine bakarsan 1.77 bir önceki zirvesi şimdi 3 kademe yukarda. Bist 110 bine değmiş belki yarın en azından kaarı azalmıyor diye yatırımcılar alım yapacak.
Hisse prim yapsın korkmayın satar daha ucuz yerden alırsınız.
Endeks 110 bin olmuş crdfa artmamış bilmem ne...endeks hissesi değil ki endeks yükseldiğinde bu da yükselsin....crdfanın endeksle ne alakası var....crdfayı satın bence banka hissesi alın...