Piyasa tadı tuzu yoktu tahminimce fedden dolayı 1.25 ile 1.50 aralığında oldu bakalım yarın nasıl olacak hayırlısı...
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Piyasa tadı tuzu yoktu tahminimce fedden dolayı 1.25 ile 1.50 aralığında oldu bakalım yarın nasıl olacak hayırlısı...
Bossa beklentilerle alınır mart nisan gibi bu fiyatlarda durmaz sahipleri iyi insanlar ve yatırım için calışma içindeler
Takaslar aldatmasın alım agırlıklı ve toplu duruyor sabancıdan kopan hisseler hep yükseliyor bossada 2. Denge holding olabilir o da bir zamanlar al sat ver cık muhabbeti cok oldu israfil ucurum bey kendi tekstil firmasınıda bossa ya katıp halka acabilir yatırım amaclı gayri menkuller degerli yerlerde her oluşum bir cıkış ivmesi yaratır dun tavana kadar alış yazsan 63 binle tavan olurdu alım satım işlem düştü ve yukarı yönlü flama oluştu sanki
Hisse patlamaya hazır bomba gibi şu anda hayırlısı bakalim
Bekliyoruz kardeş
seni aldığım güne l....t olsun. sattım spek haberin olsun.
Bende kararsız kaldım son anda vazgeçtim. Maliyet kaçtı kardes
Maliyet 6.58 beklemeye devam... Aldıktan sonra 5.15 i de 6.80 i de gördüm... 450 mln TL den 190 mln TL ye düşen bir Bossa var elimiz de, patronlar ahlaklı, 'Oğuz Tekstil' in sahipleri olarak kumaş sektörünün öncülerinden ve yatırımcı dostu... Gerisi nasip sabır mukadderat... Ytd