şanı gibi hareket ediyor kızmaya gerek yok endex 80 bindeykende buralardaydı 103 bindede 180 binede gelse yine buralarda olacaktır.kendi görüşümdür
Printable View
şanı gibi hareket ediyor kızmaya gerek yok endex 80 bindeykende buralardaydı 103 bindede 180 binede gelse yine buralarda olacaktır.kendi görüşümdür
Kesinlikle saka gibi hisse. Herkes satip kurtulmak istiyor. Boyle oluncada fiyat artmiyor. Az miktarla her cikisin onune set cekilebiliyor.
Birde spekler teb deki lottan korkuyor.
Speklere sesleniyorum dgzte 6.4milyon lotu var tebdeki lotlar dogan holdingin. Korkmaniza gerek yok. Yutmaz sizi.
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
diablo dostum bu borsanın ana temeli siyaset.doğanlar kafasını kaldırsın inan hemen çökerler bu grup korku içinde geziniyor aşağı düşürsünler manuple ediyorsun diye yine çökerler.yukarı tükürseler bıyık aşağı tükürseler sakal.uzun vade tutanlara önerilecek hisse uzun derken cok uzun ufak ufak al kenar at.ama zevk alacagın hisse değil.git aselsan al ve % 10 kaybet inan üzülmessin.bu tip hisseler umursamaz tavırlarıyla insanı deli ederler..ne kadar temettü aldınız yada alacaksınız tam hesaplayamadım 10 milyona 846 tl mi düştü
ne si...rik bir kağıtmısın yedin bitirdin adamı temelinide senide spekinide sahibinide eşşekekler si
Grubun temeli tekniği en iyi kağıdı ama fiyatı ve tahta yapıcısı da bir o kadar boktan.satmak için adamlar yarışıyor sanki her kademesi ayrı direnc.bi bok olmaz artik bu kağıttan benden başını alırsın spek
ASUS_T00I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önce Taka kardesim sorusunu yanitlayayim. 1000 lota 250tl verdi ve 04.12. 2017 yaticak. Gerci is yatirim para yatmadan kullanmama imkan sagladi bana.
Nasil poktan bir hisseyse her kademeden inatla almaya devam ediyorum. Kademelerin dusecegini bilsemde destek amacli alima devam ediyorum. Benim gibi takintili bir kac kisi daha var. Bu yil kazandirmadigi gibi kaybettirmedide. 10 aydir yatay bant icinde gelip gidiyoruz. Ama umudum var sonucta o kasadaki para bir is icin kullanilcak. O zamanda pd/dd en kotu 2 fiyitlar. Isin kotu tarafi biz satmadikca bu kagit gitmez.[emoji20] [emoji20] [emoji20]
Yanliz son zamanlarda elinde miktarca biraz fazla hisse olan kurumlar alima gecti. Ilginc. Kotu olan hepsi birden aliyor. Sonumuz celik halat gibi olur insallah haftalarca zirveden inmeyecez o gun gelince[emoji6] [emoji6] [emoji6]
sabriniz yoksa gelmeyin. Uzer bu hisse. Hatirlatmamizi yapalim.
Lanet olsun icimdeki dgzte sevgisine[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tsk diablo tahmin ettiğim hesaplar doğruymuş.dediğin gibi bir gün patlayacak ama bu patlama uzun zaman alacak..hissesi olanlara bol sabırlar.bendede az bir miktar mipaz var birde bunu takip etmek için pörtfeyimde 20 lot var ekranımda seyretmek için duruyor
http://imageturko.com/?di=RGS0
ASUS_T00I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.