Grafiği aç bak dostum seçim ertesi gününden sonra %72 düştü
Printable View
bir icraat yapması lazım, taraftar bunu bekler. yoksa ali koçla aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek ahmaklık olur. aynı teknik direktör, aynı oyuncular eeee ne anladım bu işten. bence tedesco önümüzdeki hafta bir daha kötü sonuç alırsa bye bye. ayrıca avrupa maçı var galiba. sarandan beklenti büyük mutlaka bir şeyleri değiştirmek zorunda. yoksa çabuk yıpranır ve kuyruğuna teneke bağlar gönderirler.
Kesinlikle yapmali, yapacaktir da yoksa baska bir hbk çıkar tenekeyi bağlarlar. Ayni asit aliye yapildigi gibi.
İlk etapta bekledigim icraatlar td ustundeki yoneticiler yoksa 300 m luk takimin 10-100 milyonluk takimlara yenilmesi sadece td ve futbolcularla aciklanamaz.
düşmüş gerçekten dostum şimdi baktım. bakalım senin dediğin yarın gerçekleşecek mi ? veya istatistikler yarında aynı mı çalışacak ? ben şunu söyleyeyim son olarak sana. yarın seni çatıda bekliyorum:) bugünkü maçta puan kaybetmek biraz karizmayı çizmiş olabilir ama farketmez. yarın çatıda çayımızı içeceğiz Allahın izniyle. yatırım tavsiyesi değildir. :)
ï¸ Aykut Kocaman: Sadettin Bey'in teklifi ile ilgili yazılı bir açıklama yapmıştım. Teknik direktörlüğe devam ediyorum ama kendi çalışma şartlarımı oluşturabileceğim bir yer olursa devam etme amacındayım.
devin özek mi ne karın ağrısı ne de todesco anında gönderilmeli. aykut kocaman ve volkan demirel takımın başına getirilmeli. mert hakan yandaş gibi oynamadan yalandan komutan bozuntuları acilen takımdan temizlenmeli.