Zenginler yazlık satıyor, sıra teknelerde!
https://www.istegundem.com/haber/zen...nelerde/288742
Printable View
Zenginler yazlık satıyor, sıra teknelerde!
https://www.istegundem.com/haber/zen...nelerde/288742
fetönon siyasi ayağıyla mafyanın siyasi ayağı Türkiyenin huzurunu bozmaya devam ediyorlar kayyum atayacak il ve ilçelerde kürtlerin aday olmalarına izin veriyorlar seçildiklerinde sonra görevden alıyorlar ülkenin huzurunu bozuyorlar zaten bu ülkede önce zeka krizi var sonra ekonomik çöküntü krizi var kira barınma krizi gençlerimizin yurt sorunu var say say bitmez en önemliside zeka krizi var acaba yapay zekayla milletimize zeka nakli yapılsa bütün krizlerimiz çözülmezmi bazı saftirikler enflasyonun düşeceğini faizlerin düşeceğini sanıyor birdefa bu ülkede siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağının iktidarda kaldığı sürece bu ülkede ne enflasyon ne faiz düşer nede bu ülkede can ve mal güvenliği olur millet bunlardan ürkmüş çağdışı bir zihinle başbaşayız herkes kafasına göre fiyat belirliyor bu zihinleri seçen moruklar varken gençlerimiz çocuklarımız çok acı çekecekler millet muhalet liderlerini yetrsiz muhalefet yapmakla itham ediyorlar sorun seçmende bu çağdışı ilkel seçmen ve türevleriyle kısa zamanda bir beklentim yok
Mehmet Metiner Bohçacı ile röportaj yapmış, özet bu iş yatmış.
Yüzyılın en kısa süren açılım saçılımını gördük...
Ne senaryolar düşünmüştüm, taaa... 400 oyla anayasa değişikliğine kadar...
Yaww bu açılımı , ve af meselesini, Terörist başını meclise davet etmeden 1 hafta kadar önce Osman Pamukoğlu na röportaj da sordular, "hadi yapsınlar bakalım bu ancak bir komedi olur, yapamazlar " demişti.Daha önemlisi de bunların hep anayasa değişikliği için ve sonsuza kadar seçim hakkı için yapılması.
Uzun yazmıyorum, ancak etkili konuşma sanatı değil önemli olan önemli olan öngörünüzün doğru çıkmasıdır.
İsrail saldırması da para için değil seçmeni ve milleti konsolide etmek için yoksa 750 tl den önce yapılması gerekenler var. Ölçüp test ettiler. Olmadı.
Bakalım ne gelecek yeni anayasa değişikliği için, Özgür Özeli ikna etmek zor değil ama CHP içinde çatlak sesleri durdurmak nasıl olur?
Bahçeli grup toplantısında Öcalan konusunda sözlerinin arkasında olduğunu yineledi.Umut hakkından yararlansın dedi.
Nasıl olsa 57 Öcalan gölgesi Meclis'te.
Imrali ile Meclis'e bir tuttu ya.