senin burda söylediğin herşey ters çıktı kaç sefer değişik nıcle geldin zamanın halkbankasını eline vermişler geldin bankaları gömdün ne oldu ne paralar kazandılar o bankalarda
Printable View
hafız %500-1000 arası potansiyeli olan markette iki gündür kaos kriz muhabbeti yapiyorsun.
ben öyle birşey yabmadım.
ben vob yabmayın diyorum. okuma yazma yok mu dayi. aklını alırlar bir garibanı corta sokup piramitle sürdürmeye kalkar markette kaarar alınır intahar eder direk.
vob yapmayın dayı bu marketin potansiyelini anlayamıyorsunuz..
yazık oluyor insanlara..
aynı şekilde market aslında ucuz değil ama ne olarak bunu belirleyemezsin.
vob kesinlikle yapmama öğretilmesi gerekiyor vobun yasaklanması gerekiyor ben bunu anlatıyorum.
market çok derin potansiyeller içeriyor. istenir ise bu market inanılmaz rakamlara bazı pahalı kağıtlar düşürülebilir.
emme istenir ise. emme istenmez ise tl olarak inanılmaz rakamlara çıkabileceek potans içeriyor.
aklınızı alırlar lütfen vob yapmayın.
:) ülkenin ekonomik durumunu ve borsanın durumu 2 günlük mü okuma özürlüsünüz birde görme özürlüde çıktınız.
papağan gibi kaç nıckle geldinde vob yapmayın yazdın dinleyen var mı hadi 5 dk lık gönlün olsun diye anket yapalım sen vob yapmayın dediğinden beri 1 kişi bırakan varmı topikte :)
hafızz bu marketin zirvesi 80.000 idi. şuan 1.000.000 puanda ülkenin ekonomik durumundan bahsediyorsun.
vob 80.000 iken herşey çok iyiydi şuan herşey kötü diyelim ama vob 1.000.000 puanda.
herşey daha kötü olabilir. ama vob 10.000.000 puaanda olabilir.
VOB YAPMAYIN.
https://www.youtube.com/watch?v=uoTK0Wd5qUE
şu videoyu kahvenizi çayınızı alın bir dinleyin.
dün 10150 maliyet, 15000 k şort ile 1. sıraya yerleşip
bugün 1 milyar tele üstü hisse almak iş değil
her allahın günü ''İŞ YATIRIM bugün ne pislik çevirecek ? '' demekle geçiyor ömrümüz