Sessizlik var
2021 totalde 1.4mia kar gelirmi
Düştükce alıyom hayırlısı
Enflasyonlu günlerde herşeyin değeri arttoğı gibi hisselerin de değeri artacak
Ytd
Printable View
Sessizlik var
2021 totalde 1.4mia kar gelirmi
Düştükce alıyom hayırlısı
Enflasyonlu günlerde herşeyin değeri arttoğı gibi hisselerin de değeri artacak
Ytd
Eminim. Ama ne kadarinin hedge edildigi konusunda bilgiye ulasamiyorum maalesef.
Biliyorsunuz, hedge yapmanin da belirli bir maliyeti var. Bu yuzden butun acik pozisyon degil de, birkac aylik donemler halinde hedge edililiyor. Daha uzun vadeyi doviz alacaklarinin da olmasi nedeniyle hedge etmiyorlar.
Eger kisa vade dusunmuyorsaniz, bence alim icin bu fiyatlar fena degil. Hisse fiyati 0.62 dolar ve altinda kaldigi surece ben de toplamaya gayret ediyorum.
Seneye kapasite artisinin etkisi ile faaliyet kari farkli noktalara gelebilir. Bu da eninde sonunda fiyati etkileyecektir.
herkese iyi haftasonları
vesbeye birkaç kez mail attım sonunda dönüş oldu. döviz kuru ve yatırımlar ile ilgili sorduğum sorulara cevap olarak :
" Vestel Beyaz Eşya ihracata yönelik stokları hariç (toplam envanterin %50-55’i) tüm açık/kapalı pozisyonunu forward kontratlarla kapatmaktadır.
Yatırım programı planlandığı şekilde devam etmektedir."
diye yazmışlar. bilginize
Emeğine sağlık vede bilgilendirme için teşekkürler
Sağlıklar
Teşekkürler bilgilendirme için
Sayın Tyson,
Bir süredir yazılıarınızı takip ediyorum. Vesbe ye bölünmeden önce geçtiğinizi belirtmiştiniz. Bildiğim kadarı ile bir hisseye uzun vade giriş yaparken ciddi araştırma yapıyorsunuz. Sakıncası yok ise sizi Vesbe'de uzun vade yatırımcı yapan faktörleri yazabilirmisiniz?
Ek olarak yaklaşık 5 yıl satmayacağım bir hisse almak istiyorum. Eğer sakıncası yok ise önerilerinizi iletebilir misiniz?
Teşekkürler
16:36 da gönderdiğim iletide yanlış alıntı yapmışım. Tyson'ın iletisine alıntı yapacaktım, Forumda yeniyim, kusura bakmayın