Printable View
Alıntı: Originally Posted by secbul Coştum ve vob topii karıştırdım 1 günlük foruma corona mı bulaştıracan diye uzaklaştırma aldım.[emoji173] hoş geldin secbul baba
ülkede sigara kalmamış. ırak hükümeti kaçak sigara yardımı yapacağını bildirmiş zaytung.
Alıntı: Originally Posted by bahriyeli İçişleri bakanlığı bu kararı geç saatte vermekle büyük hata yaptı.. bulaşı önlemek için verilen karar bizzat bulaşa sebep olacak ..şu an herkes market ,bakkal çakkal kuyruğunda ..2051 yılının stoğuna tuvalet kağıdını almak için ..yada herneyse ekmek yoksa iki gün stokladığın makarnadan ye kardeşim ne olacak Haklisin bu olay hakkinda ama bence herkese bulasti zaten.
Alıntı: Originally Posted by şahna marketler ve bakkallar talan edildi. ben de nerdeyse fırındaki imitasyon tahta emeği alacaktım Niye peki anlayamadim. Hafta sonu cikma yasagi gelmesi demek ki is gucunun calismasinda israrlilar. Yani daha kati yasaklar gelmeyecek.
Alıntı: Originally Posted by şahna şey gece gece bayram etti. kime bulaşacağına şaşırdı. Mafyayi bile salmis ortaya.
Alıntı: Originally Posted by 666 Niye peki anlayamadim. Hafta sonu cikma yasagi gelmesi demek ki is gucunun calismasinda israrlilar. Yani daha kati yasaklar gelmeyecek. iki gün için talan ettiler.
Alıntı: Originally Posted by Berk Dogan Ben bu şeyede şaşırıyorum. senin ne işin var fakir fukara ile. sen saraylara layıksın şey efendi.:Sad: Zaten ilk onlardan bulasti gibi her nedense.
Iki gun icinde acliktan olecekler miymis anlamadim.