Printable View
Emmi sizleri seviyor.:) SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hasan Abi, Bayram bugündür 😀😀😀😀😀😀🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Emmi sizleri seviyor.:) SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Hoşgeldiniz büyük üstad! Şeref verdiniz. Bu akşam Webster hepimize Chiwas ısmarlayacak o kadar mutlu olacak ki sizi gördüğüne ah siz yokken ne çok özledi sizi bir bilseniz 😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Emmi sizleri seviyor.:) SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. o mu bu mu derken sonunda geldi emmi... hoş geldiniz üstat özlettiniz kendinizi
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu Büyük adamsınız üstad. Ben Çaki’yi tanımam etmem bakmayın siz burada böyle yazdığıma Ama sizin bu yaklaşımınız çok şık. 👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽👏🏽 bir Regal de kolay yetişmez bu da böyle bilinsin cümle alem tarafından 😉😉 yaa Fuatım utandırıyorsun beni. çok teşekkür ederim. İltifatın da çok hoşuma gitti şimdi. Ne yalan söyleyeyim. EYVALLAH SAĞ OLASIN.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Emmi sizleri seviyor.:) SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Gözlerime inanamıyorum. EMMİM HOŞGELDİN Demekki böyle bir gün varmış. İnanılır gibi değil.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Emmi sizleri seviyor.:) SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. hoşgeldin emmi
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu Üstadım Burva’yı nasıl bildin hakikatten?? Cok basit Lotu az ana pazara cikti daha ne olacakti fuatim