Kisada olumsuz duruyor bence.6 aylikta 110 milyon kara gore dusuk.zaten son 3 ay kar olmaz.2020 ilk 3 aydada olmaz.beklenti yuksekti
Printable View
Kisada olumsuz duruyor bence.6 aylikta 110 milyon kara gore dusuk.zaten son 3 ay kar olmaz.2020 ilk 3 aydada olmaz.beklenti yuksekti
Speege ne yap ne et bilancoyu boz demistim o da yapmis. Spek kazandi bol bol topla simdi. Cikarmaya niyetin yoktu zaten.
Az daha gayret etseydi zarar yazdiracakmis. Mangal sezonuna bak batak. Bu ceyrek kesin zarar. Tahta senin soek yaz çiz oynat bakalim.
zayıf bir kardır...dördüncü çeyrek bilançoları daha da zayıf olacak...12 tl lerden 8,5 tl lere düşen tavuk fiyatlarını gördüğümde açıkçası son çeyrek için pek de umutlu değilim...ama uzakdoğuya tavuk ihracatının olduğu ve bu ihracatın artacağı duyumları var...bu duyumlar daha önceki günlerde sözünü ettiğimiz ama burada paylaşmadığımız duyumlardır...
eğer ihracat artacak ise yurtiçindeki tavuk fiyatlarının da toparlanması gerekiyor....fiyatlar toparlanırsa ancak o zaman iyi bilançodan söz edebiliriz...bir ky olarak sizin çevreniz veya güçlü adamlarınız olmadığı için (ssregitos dostum herkese nasip olmaz )
market raflarındaki tavuk fiyatlarını gözlemlemek faydalı olacaktır...fiyatlarda hareketlilik başlarsa bilin ki ihracat güçlenmiştir..
duyumların burada paylaşılmaması daha hayırlı oldu gibi..çünkü sonradan bu haberi görüp atlayacak ky şu anki düşüşlere yakalansaydı çok vebal alırdık...tabi fiyat 12 lerden almak başka 14 lerden almak başkadır...ama yine de gariban ky en son duyacağı için bence daha hayırlı olmuştur..
neyse dostlar ben hepimize başarılar diliyorum...umarım şu ihracat işi hızlanır da banvit rahat bir nefes alır..
Tahtaci patron bu net. Adam zamaninda 3 kusur dolardan cagri ile buyuk mal almis. Buralar onun icin bedava ama acelesi hic yok. Acelesi olanin malini alirim diyor skinti yok.
gören de diyecek ki tahta taban yaptı son 5 gündür spegin topladıgı malın haddi hesabı yok ben tahtanın kısa zaman içinde toparlanacagını düşünüyorum ve ben süpriz bir haber bekliyorum borsa otundan çıkma haberi olur olmaz ayrı bir konu sadece sesli düşündüm bu konuyu zaman gösterecek ytd
Herkese iyi kandiller. su akar yolunu bulur. Bilancoyu okuyalim haftasonu. Biraz baktim yurtdisi satis dusmus 2. ceyrege gore beklenti dahilindeydi. Kâr marji da dusmus. Ana kayiplar bunlar gordum. Ustadlar bakarsa seviniriz tabi.