Gördüğü en yüksek seviyeye yarın atak yapar ...Geçerse yol çok uzun .......Geçmez ise tekrar hafif eğimli yükselişleite kalka yola devam eder..........
Printable View
Gördüğü en yüksek seviyeye yarın atak yapar ...Geçerse yol çok uzun .......Geçmez ise tekrar hafif eğimli yükselişleite kalka yola devam eder..........
Buraya bu konuyu en az 50 defa yazmıştım... Sürekli eleştirildim...
Şimdi ABD liler düşünsün... Orada da TL/USD artmıştır değil mi?
TL de kimsenin sıkı mıkı durduğu filan yoktu. Sadece sıkı duruyormuş gibi yapılıyordu... Tüm gevşekliği lakayıtlığı ile ortada idi... Riskler fazla ve biz cıbılın kabadayısı idik...
Buyrun; goril karşımızda kabadayı ile odada kilitli.. Atsın bakalım bir tokat gorile, kabadayının dayılığı devam edecek mi?
Resmen devalüasyon yaşıyoruz...
Ama basına göre fiyat ayarlaması...
tfx e 3.63 den bir miktar satış vermiştim,gerçekleşmemiş sağolsunlar:)3.75 den sattım...
PPK 26 Ekim de toplanıyor. Olağanüstü toplantı olur mu acaba ?
1 gün de neredeyse 5 aylık TL faizi artışı söz konusu , boru değil ..
inişe geçti 3,723
indrim yaparlar :he:
Gundi , karakemal neredesiniz yahu... Hani 3.10 -2.90 lar.. Yazın esip gürlüyordunuz burada..TL. Şöyle güçlü, böyle Yaman diye..biz dolar için o asla ölmez, ölü taklidi yapar, o aslında diridir diye bas bas yazarken , sizler lafı ağzımıza tıkıyordunuz daha bir kaç ay önce bir kaç ay !!!!! Milleti Nasıl zararlara soktunuz... Kaç kişi 3.50 üzeri dolarlarını sattı kimbilir .. Yatacak yeriniz yok ha.. Bide mms diye biri vardı.. Stanhoud la dalga geçiyordu verip veriştiriyordu.. Vay be daha 2 ay önce bunlar şahindi TL. için şimdi dolara bak arkadaş .. Kimin trollüğünü yapıyorlardı acep!!!!!!
adam shortta
yüklenmeyin bu kadar.
az insaf..:yes: