Printable View
Bilançoyu seans sonuna bıraktılar köftehorlar
Alıntı: Originally Posted by karayel09 Bilançoyu seans sonuna bıraktılar köftehorlar İyi kapattı seansı traktör bakalım son çeyrek bilanço nasıl olacak Traktör biraz geride kaldı fakat kötü değil ben pozitifim iyi durumda ytd.
Alıntı: Originally Posted by anadolulu alp İyi kapattı seansı traktör bakalım son çeyrek bilanço nasıl olacak Traktör biraz geride kaldı fakat kötü değil ben pozitifim iyi durumda ytd. Hadi inşallah güzel bi bilanço gelsin de gecemiz güzel geçsin, rahat uyuyalım.
Alıntı: Originally Posted by Oralet_Osman Hadi inşallah güzel bi bilanço gelsin de gecemiz güzel geçsin, rahat uyuyalım. Traktör primde geride de kalsa vasat değil şuan için pozitifim inşallah diyelim. Şuan için keyif almak gerekir traktörde iyi kapattı seansı.
Hadi bee yolla artık bilançoyu , amma sündürdün 🇹🇷
Alıntı: Originally Posted by taksi626 Hadi bee yolla artık bilançoyu , amma sündürdün geçen sene saat 23den sonra yollamış...
Alıntı: Originally Posted by turali geçen sene saat 23den sonra yollamış... 3,çeyrek 24 ekimde 18:20 açıklanmış Kaptan baktım. 24 ekim seans kapanışı 833 TL şuan 862 TL seans kapanışı.
Alıntı: Originally Posted by anadolulu alp 3,çeyrek 24 ekimde 18:20 açıklanmış Kaptan baktım. 24 ekim seans kapanışı 833 TL şuan 862 TL seans kapanışı. geçen sene sonu bilançosu diyorum...