Oyuncular öyle kötü oynadılar ki,,Saran a kumpas kurdular dememek elde değil.
Printable View
Oyuncular öyle kötü oynadılar ki,,Saran a kumpas kurdular dememek elde değil.
Saran ın bugün basın toplantısı yapması lazım.
Sevgili Fenerbahçeliler,bir beraberlik aldık diye enseyi karartmayalım.Devre arasında gerekli yerlere transferlerimizi yapacağız vs vs olumlu konuşması gerekir.
Koç satarsa Saran alır bu kadar basit.
Yazık yaw....
Hem fener başlığının düştüğü hale,hem de hisse.net e,
7 yıl önce hatırlıyorum :Fener başlığında şu an en az 20-30 aktif, 50-60 tane de ziyaretçi görünmesi lazımdı altta...
10:43 itibarıyla aktif üye ben ve Sadıktan var,3 tane de ziyaretçi.....(ikimizde eski üyeyiz)
Twitter ve youtube hisse.net büyük darbe vurmuş görünüyor
Yatırımcı sayısı artmasına,internetin daha da yaygınlaşmasına rağmen,maalesef hisse.net eski popülerliğinde değil görünüyor...
Saygılar/Başarılar....
saran zafer sarhoşluğu yaşıyor şuanda bence.
Fener ayni oyunu D.Zagrep karşısında oynasın,Gs gibi tarihi fark yer.
Herkese selamlar.....
Hani sınıfın,bulunduğu ortamın hep olumsuz/negatif İsmail i vardır ya işte ben biraz öyle öyleyim...
Bundan sonra yazacaklarımı bunu göz önünde bulundurarak değerlendirin....
Çok da ciddiye almayın yani....
İlk demecine göre Saran da fos çıkacak galiba....
Kupayı üç başkan bir arada kaldıracağız filan,boş işler bunlar.....
Bir Fener li olarak en iyi taraftarı,en büyük Fenerliyi ,en iyi üçlü çektiren başkan adayını seçmiyoruz....
En doğru kollektif aklı üretibilecek, biraz futboldan anlayan,en baba,hükümet gibi adamı seçiyor olmamız lazım
A.K taraftar gibi bir şeydi...
Yıllarca maçları canlı izleyip hiç bir futbol aklının olmaması beni çok şaşırttı doğrusu...
İşin saha dışı kısmını becerememesi beni şaşırtmadı doğrusu neden mi;bu babadan değil,dededen ağzında gümüş kaşıkla doğmuş biri....
Hayatta hiç bir şeyi mücadele ederek kazanmamış....
Hiç bir zor kararın altına imza atmamış....
Bunların ODTÜ/BOĞAZİÇİ mezunu CEO ları şöyle yapalım böyle yapalım demişler bunlar da yapmışlar...
Koç Holding de dededen sonra ne kadar ileri gitti ki...?
Tr de tekel TUPRAŞ ı almakdan başka ne yapabildiler ki....
Devletimizin,Avrupa ülkeleri gibi agresif elektrikli oto politakası olsaydı,TÜPRAŞ da ellerinde patlayacaktı....
Şu an bile tırt...
Geleceği (petrol ün geleceğini)okuyamadılar...
Bunlara LAND ROVER marka otolar teklif edilmiş,korkularından cesaret edip de alamamışlar,Çinliler aldı ve uçurdu şirketi....
Bunlar köpeksiz köyde (Tr de) değneksiz (rakipsiz) gezmeye (iş yapmaya) alışmışlar....
Bunların dede köşe başlarını,tekel işleri kapmış,babada birazcık üstüne koymuş,torunlar ise çapsız çupsuz tipler hiç bir bk becerememiş,beceremeyecek de tipler....
Ömer Koç da çapsız birisine benziyor...
Çapsız A.K da Fener in de 7 senesini yaktı....
Saygılar/Başarılar....