sadettin saran bugün mutlaka bir basın toplantısı yapıp yeni yol haritasını açıklamasını lazım. yoksa eskisinden beter oluruz. umutlar yeşermeden solar.
Printable View
sadettin saran bugün mutlaka bir basın toplantısı yapıp yeni yol haritasını açıklamasını lazım. yoksa eskisinden beter oluruz. umutlar yeşermeden solar.
Sadettin Saran, 30 Ağustos 1964’te ABD’nin Denver, Colorado şehrinde doğdu ve 2025 itibarıyla 60 yaşındadır. Türk babası Özbek Saran (Kırıkkale, Keskin kökenli) ve Amerikalı annesi Geraldine Saran’ın en büyük oğlu olan Saran, dört erkek kardeşten oluşan bir ailenin üyesidir. Çocukluğunun bir kısmını Türkiye’de geçiren Saran, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Türkiye’de tamamladı. Ardından ABD’ye giderek Kentucky Üniversitesi’nde Makine Mühendisliği okudu ve spor bursuyla eğitim aldı. Üniversite yıllarında yüzme takımının kaptanlığını yaptı, iki yıl “En Değerli Sporcu” seçildi ve 1984-1985 yıllarında Türk Milli Yüzme Takımı’nın kaptanlığını üstlenerek 50 metre serbest stil ve 25 yaş üstü masterlar kategorisinde Türkiye rekoru kırdı. İngilizce, İspanyolca ve orta düzey Almanca bilen Saran, çok kültürlü kimliğiyle öne çıkıyor.
Futbolla ilgisi olmamış.
Resmi kaynaklarda net bir rakam bulunmamakla birlikte, iş dünyası verilerine göre Sadettin Saran'ın serveti 400 milyon – 1 milyar dolar aralığında tahmin ediliyor. Özellikle medya haklarından elde edilen gelirler, bu servetin en önemli kalemleri arasında gösteriliyor.13 saat önce
Evet dostum eski uyelerdeniz seni çok iyi hatırlıyorum o zamanlar ne Twitter vardı ne telegram vardı. Bu kadar ustadcik da yoktu
Birde hisse analiz vardı Ağa'nın grubu hissenet tekti zamanında ama yöneticiler çok büyük yanlışlar yaptı çok adam küstürduler ben dahil ki benim kurduğum grup burada rekorlar kırıyordu şimdi ise dükkan sinek avlıyor
Bundan 7 sene evvel cok uyardim ama benden baska kimsenin gozu acilmamisti sanirim.
Ali Koc un amaci burada Sampiyonluk yasayip, Siyasete o gazla atilip sonrasinda Reisi Cumhur olmakti. Imamoglu bi anda parlayinca Kilicdarla yapilan plan suya dustu. Yine bos durmadi mhp ye sardi.
Bunu goren siyasi idare de karsi onlem olarak Feneri sampiyon yapmadi.
Hisse net ozelinde milyon defa 7 sene boyunca her sene yazdim. Bana yok efendim olurmu diyen cok oldu. En son gecen sene Ali Koc ta nasil olduysa kabul etti ve ben oldugum surece takim sampiyon olamaz dedi.
Fener icin hayirli olmustur. Bu yilda sampiyon olacaktir. Olamaz ise seneye kesin sampiyondurki yuzde 100.
Hisseye yeni grup girecektir. Eski grup cikacaktir. Hisse degeri eski fiyatlamalara gore yuksek. Dolar bazinda kulubin degerinde orta vade de gerileme gormemiz olasi. Esas hareket ocak subat gibi baslayabilir.
Bu arada hatirlayanlar varmi bilemem ama Ali Koc un ilk bedellisine missilleme hisse net i organize edip sikayet formlari ile spk yi sikayete bogmustuk. Ali Koc dayanamayip aciklama yapmis ve ky sikayetleri yogun demisti.
YTD