Risk algısı ve tanımı kişiseldir.
Fakat GMA zaten tam bir orta risk dengeli portfoy.MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Risk algısı ve tanımı kişiseldir.
Fakat GMA zaten tam bir orta risk dengeli portfoy.MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kur atağına karşı eurobond fonu tercih etmek sizi yarı yolda bırakabilir. Çünkü kur atağı gelirse zaten tum tahvil fiyatları da düşecektir. USDTRY ve TR 5Y CDS grafiğini ust uste koyunca korelasyonu görebilirsiniz. Attila Çiftçi hocanın guzel grafik paylaşımları vardi bu konuda araştırıp bakılabilir.
Şahsi fikrimdir. Ytd.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eurobond fonu aldığımızda koseye atip bir yil tutmak lazim, bunların kısa vadede getirileri cok belirsiz oluyor. Geçen dolar 7.10 u gördüğünde ipv aldım dolar şu an da 6.86 ama aylık %2 getirisi olmuş. Tersi durumda da da Cds artışı olduğunda kur artsa bile bu fonlar eksi yazar. Uzun vadede eurobond fonlarının mevduat ve ppf den getirisinin iyi olacağını öngördüğümüm için tutuyorum.
Rapor vermek zorundalar
Ama içerikte detay vermek zorunda değiller, eski mesajlarımın birinde yazmıştım yasal kaynağını.
O yüzden içerikte illa detay ver demek mümkün değil.
Yatırımcı olarak istikrarlı olsun ,getirisi iyi olsun isterse hiç rapor vermesin derim.:)
Hatta rapora fazla içerik yazılması o fona yönelik bazı atraksiyonlarada sebep olabilir belki.
8 Temmuzda Youtube'da GPG toplantısı varmış.
İlgilenenler izleyebilirler.
https://twitter.com/gpg_info/status/...729392640?s=20