Kapıya ayakkabısını koydu, mahkemelik oldu! Apartmanlardaki ortak alanlar için yasalar ne diyor?
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/k...eb705dc33d66b1
Printable View
Kapıya ayakkabısını koydu, mahkemelik oldu! Apartmanlardaki ortak alanlar için yasalar ne diyor?
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/k...eb705dc33d66b1
İngiltere'de Hintli Rishi Sunak başbakan olduktan sonra başbakanlık konutunun önü :)
Ek 29079
Merhaba arkadaşlar,
Uzaktan çalışma kapsamında Aydın ya da Kuşadası'nda çalışma konusunda işyerimle anlaştık. Önümüzdeki aylarda İstanbul'dan Aydına taşınma / yerleşmeyi düşünüyorum.
O bölgede yaşayan arkadaşların, oturum amaçlı tavsiye edeceği yerler nereler olabilir acaba ?
İstanbul'da güzel bir sitede oturuyoruz. Aydın tarafında da sitede bir evde oturmayı düşünüyoruz. Bütçemiz kira olarak 8-10 bin bandında. İlerleyen zamanda ev sahibi olmayı da düşünebiliriz.
9 yaşında bir kızım var seneye 4. sınıfa devam edecek. Okul olarak Aydın Ted kolejini düşündük. Ama diğer taraftan Kuşadası da bir yandan aklımızda. Deniz kenarında olmanın ayrı bir güzelliği var.
Bu kapsamda görüş ve önerilerilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
Kuşadası ile ilgili sn Vivatrader bilgi verebilir. Ama Aydın yaşamak için oldukça sakin ve güzel bir ildir. Merkez ilçe Efeler ile İncirliova ilçesi arasında çok fazla yeni ve iyi site yapıldı son 5-10 yılda. İncirliova ilçesi olsa da Aydın merkeze çok yakındır hele İstanbul ile kıyaslayınca. İstanbul'a göre oldukça ucuz yaşanır, ısınma giderleriniz çok düşük olur. Gıda da İstanbul'a göre oldukça uygun fiyatlar bulabilirsiniz. Ancak dediğim gibi oldukça sakindir bu sizi sıkar mı bilemiyorum. Haftasonları Kuşadasına 45 dk da ulaşabilirsiniz. Ayrıca ben etrafında bulunan antik kentleri ziyaret etmeyi de oldukça seviyordum Aydın'da yaşadığım dönemde.
Çok teşekkürler sayın Pit.
İstanbul artık bizi boğmaya başlamıştı. Günümün 4,5 saati yolda serviste geçiyor. Zaten parasal olarak imkanlar sınırlıysa İstanbul'da sosyal yaşantı anlamında pek alternatif vaadetmiyor.
Aydın ve Denizli arasında kararsız kaldık ama tercihimizi Aydın'dan yana kullandık. Biz de gezmeyi çok seviyoruz. Aydın gezi anlamında epey alternatif barındırıyor. Pek sıkılacağımızı zannetmiyorum :)
İncirliova evet Aydın'a çok yakın. Ted Koleji de İncirliova da olsa gerek. Yazın Aydın a günübirlik geldiğimizde Magnesia Gold Sitesini gezmiş ve beğenmiştik. Ayrıca Mimar Sinan mahallesinde güzel evler var anladığım kadarıyla.