Selam arkadaşlar. Alınabilecek en iyi döviz yatırım fonu hangisi dolarda olur euroda olur nasıl olsa ikiside patlıcak. Parayı dövize koymaktan daha iyidir gibi geldi bana.
Gesendet von meinem SM-X900 mit Tapatalk
Printable View
Selam arkadaşlar. Alınabilecek en iyi döviz yatırım fonu hangisi dolarda olur euroda olur nasıl olsa ikiside patlıcak. Parayı dövize koymaktan daha iyidir gibi geldi bana.
Gesendet von meinem SM-X900 mit Tapatalk
Nihayet bugün halloldu.Oyakportföyden mail alıp gönderdim ondan sonra kabul ettiler.Çıkan çocukla samimi olduk, devamlı ordan birilerine sorduğunu söyleyip durdu.Onların verdiği cevap, doğruysa daha faciaydı, fon sepeti fonları stopaja tabi demişler.Çok bilgisizler, şaşırdım açıkçası.Osmanlıda bahsettiğin olay 2 defa başıma geldi, ama o bir hata;burdaki bilgisizlik.Defalarca konuştum adeta ispat ettim.Saçma sapan işler, bir daha ordan fon falan almam daha doğrusu hesabı kapatıcam.
Borsadaki bugünkü yükseliş hakkında fikri olan var mı?
teknik bir hareket. ana pivot destek seviyesinden(kırmızı kalın çizgi) yukarı döndü 5500 denemesi lazım. tekrar 5700 geçerse yukarı devam eder. hem kur hem enflasyon etkisiyle.Ek 29469
Ben doları biliyorum, euro takip etmedim.Maksat dolardan kazanmaksa, makasa rağmen doları bizzat almayı tercih ederim. Ani yükselislerde doları anında satabilirsiniz. Fonlarda aksam fiyatına razı olursunuz. Doları alırken de en düşük makaslı bankayı tercih etmek lazım. Su anda banka fiyatları, serbest piyasa fiziki fiyattan ucuz. Yine döviz fon derseniz, eurobond fonları (tercihen yerli eurobond iceren) olabilir. Dövizli kira sertifikaları da var ama kira piyasası dövizin karını etkiler mi bilemem.
https://www.youtube.com/watch?v=Ca3QHFR_A9Q
Alternatif yatırım araçları arayanlar/merak edenler için.