Abi, herkes bir yere giriyor.
Biz de girelim, şu petrolü bol olan yere:)
Putin yeni format oluşturdu.Kim kimi düdük.....
Olan sadece kınama,tenkit ve teessüfler
Printable View
Abi, herkes bir yere giriyor.
Biz de girelim, şu petrolü bol olan yere:)
Putin yeni format oluşturdu.Kim kimi düdük.....
Olan sadece kınama,tenkit ve teessüfler
Temettü işini anlamıyorum.Zaten temettü kadar hisse düşüyor.Herkes EREGLİYE bakıp ,ah keşke geçmişte şunu yapsaydık ,diyor.
Mesela hükümet değişti ve bankalara üvey evlat muamelesi yapmayan iktidar geldi..ve xbnk/xsanayi (bir zamanlar 3,5
ken şimdi 0,5 lerde) normale bile gelse onlar yıllarca ralli yaparken sanayi yerinde kalabilir.Buna kim dayanır...veya yıllarca hisseniz yerinde sayabilir..
benim hisse anlayışım, al 5-7 ay sonra sat ve uzun zaman ara ver(5-6 ay)
şu olmalı ,temettü için uzun zaman alacaksan bile hisse belli dipleri yapınca almalıyız.
İngiltere tüm Rus bankalarının Londra nezdindeki varlıklarını dondurdu. Bu iş swift iptaline giderse olay ciddileşir
öncelikle geçmiş olsun. umarım durumlar hepimiz için düzelir.
ağa şu ortamda yapacak başka bir şey yok gibi. hissede zarar ettim ama akmaz kokmaz dursun kenarda.
misal bugün spot sadece %2 düşseydi ve vadeli %3 çıksaydı bunu soracak sorgulayacak bir kurum var mı? herif ettiği karla bile vade sonunu tekrar denkleştirir.
yön fark etmez. kademelerde sadece 2-3 kontratın olduğu bir piyasada niçin işlem yapmalı? vadeli sanki batık tahtalar gibi. izlemek daha iyi.
774 sayfa neden açılmaz ki
Abka 22.70 maliyetli eregliler var bende 13.35 ve 13.70 den dolar bozdurdum
2 sefer trade ettim maliyet 20 lere dusmustur
tradeleri es gecelim bana dolar olarak maliyeti 1.70$
mart ayinda 4 lira yani 0.30$ temettu alacagim
temettu verimliligi bu sekilde devam ederse 5 senenin sonunda dolar bazinda maliyet 0 lanmis olucak
temettu hisselerinde fiyat ile ilgilenmiyorsun eregli her yil duzenli bana 0.20$ temettu versin fiyati umrumda bile degil ama su akar yolunu bulur misali
temettu verimi devam ettikce hisse fiyatida buna paralel artiyor zaten
beklentin onemli aldigin risk onemli
bugun bir cok hisse tabandan kapatirken eregli 27.50leri gorup 29 larda kapatti
isdemir bana nasil 21 lerdeki alislara verdiler ustune 2 sefer trade ettirdiler kendim bile sasirdim