Printable View
Eyi eyi, tek tuk musteri neyim gelmeye basladi!:yahoo:
Alıntı: Originally Posted by paRs Keyifler gıcır olsun, iyi geceler. Sizin mahkemeden bir şey çıktı mı? Şimdi eve girebildim :notr: Sizede afiyet olsun, soruşturmadan ses yok malum adlı tatilde başladı bekliyoruz kurbanlık koyun gibi :he:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Şimdi eve girebildim :notr: Sizede afiyet olsun, soruşturmadan ses yok malum adlı tatilde başladı bekliyoruz kurbanlık koyun gibi :he: Sadece can sıkar! Bir şey çıkmaz. Neden insanlar yazmıyor artık nedeni burada gizli zaten.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Eyi eyi, tek tuk musteri neyim gelmeye basladi!:yahoo: Şu Eskişehir Fotolarına bakınca... Karakterlerin altına isimleri yerleştirin deseler sizi kesin yanlış karakterle eşleştirirdim. Kalın kaşlı karizmatik şahsiyet bence siz olurdunuz:halay: Ne güzel bir araya gelip kadeh kaldırabilmeniz.
Alıntı: Originally Posted by paRs Sadece can sıkar! Bir şey çıkmaz. Neden insanlar yazmıyor artık nedeni burada gizli zaten. Yahu adamin, 50 bin gonderisi var, bir gezsin gelsin demislerdir!:kahkah: Reha GAYA gibim ketum yazsa, bir sey olmayacak!:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by paRs Şu Eskişehir Fotolarına bakınca... Karakterlerin altına isimleri yerleştirin deseler sizi kesin yanlış karakterle eşleştirirdim. Kalın kaşlı karizmatik şahsiyet bence siz olurdunuz:halay: Ne güzel bir araya gelip kadeh kaldırabilmeniz. O bastibacak moruga benzer, bir hal varmi ben de!:vk:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yahu adamin, 50 bin gonderisi var, bir gezsin gelsin demislerdir!:kahkah: Reha GAYA gibim ketum yazsa, bir sey olmayacak!:oleyo: :kahkah: :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by paRs Şu Eskişehir Fotolarına bakınca... Karakterlerin altına isimleri yerleştirin deseler sizi kesin yanlış karakterle eşleştirirdim. Kalın kaşlı karizmatik şahsiyet bence siz olurdunuz:halay: Ne güzel bir araya gelip kadeh kaldırabilmeniz. http://i67.tinypic.com/2ly5oj5.jpg Sol baştaki “hamdido” :yes: