Gündüz deniz hoca tespiti yapmıştı vobelit başlığında
Printable View
Bence de hiç eksi olmadık,o 20 yıl sonra eksiye düştük ibaresi bence yanlış olmuş,doğrusu ilk defa eksi olduk olmalıydı:)))))))Yanılıyorsam bilen bir forumdaş doğru bilgiyi verebilir.Benim bildiğim bu son dönemin benzeri yok.
Çiller'in, bir toplantı sırasında başına kül tablası fırlattığı Bülent Gültekin de sabrının sonuna geliyor ve çok kısa sürdürebildiği Merkez Bankası Başkanlığı görevinden istifa ediyordu.
Valla benim bildiğim bir tek örnek bu var, yanlış hatırlamıyorsam MB rezervleri 365 milyon dolara düştü demişti, Çiller'de kafasına kül tablasını ekleştirmişti.:oleyo:
Reha hocam benim bildiğim eskiden bu swab işleri yoktu veya bahsi geçecek miktarlarda olmuyordu,merkezin vıop da oynaması falan da yapılmıyordu,bir ton icada rağmen gene eksideler gene eksideler,bu kafayla da daha çok daha dayak yerler.Neden derseniz merkez dolar alamıyor,alsa millet hah burası alım yeri diyecek,e sonunda ne olacak,iş karakolluk olacak,komiser oturun orta bir yerde anlaşın falan diyecek ,kuru bence 9 da 10 da tatlıya bağlarız.