Önümüzdeki hafta sonuna kadar bilançosunu açıklamasını bekliyorum.
Printable View
Bilanço tarihi şirket sitesi yatırımcı ilişkileri bölümünde yazar.
Ayrıca 500milyon konusu Tekfen bütünü için değil sadece inşaat tarafı içindi diye biliyorum. Şu an şirket kapalı kutu ve ne olacağı bana göre hala belirsiz, bu yeni CEO da bana göre bu işi başaracak gibi gözükmüyor. Bir şeyleri başarsa da o paraları yine bu sermayedar grubu bize bırakmaz diye düşünüyorum. 9 yıldır burada hapsolmuş biri olarak girmek isteyenlere tavsiyem gidip rızkınızı başka yerde arayın.
Yine neyin pesinde . Arabayı satma zamanm gelmis sunları bir yolalım . Her sene adabamı sattirip 2 araba aldiriyor sagolsun .
Bunlari boyle kullanin . 1.10 usd altta en kötü . Ver gelsin .
Oba makarna denen yeni arz senin %70 fazlan . Kalem silgi satan cayirovadaki adel bile senden %20 fazla .
Rezil aqkkn
Bist 50 de olup yan kagtlardn daha dusuk pd si olan ilk ve tek kagt bu . Haydar gecen tkfen reklami yapiyordu oda bunlarla .
Kurula gider hani o hani bu der unutlur gider .
Aslında bunlara saglam ders vermek icin kagidi silip supurecek biri lazim . Yada birileri sirkete cokecek kagtlari piyasadn alıp imtiyaz yok naslsa . Borcsa borc varlik duzdunya
Sahi borsada nerdeyse 9 milyon hesap var bu holding 180 milyon lot dolaşımda hissesi var . Himmmm kendimi Piranna balığı gibi hissediyorum
Puhaaaaa
Yatırım tavsoyesi değildir
Saat 16:30 Şirkette telefonu güvenlik açıyor. Mesai bitmiş. Soramadık.
Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü misali ..İş yatırım 726 bin lot , global 660 bin lot la bugün gelene verdiler. Bilançonun kokusu herhalde eğer öyleyse bu tam bir insider trading dir...Pazartesi göreceğiz...Bakalım ne eyler, ne eylerse Mevlam güzel eyler...