25 lira olursa alim icin guzel bolge
Printable View
25 lira olursa alim icin guzel bolge
Sasaniler guzel bir tabirmis :). hicbir finansal enstrumanla duygusal bag kurmamak lazim eregliciler ucacak diye beklerken ben gectigimiz sene 4 tur trade yapmisimdir. Yine dussun yine alirim giderse de saglik olsun
Hektasiler sasaniler aksanilerde benden olsun.😂
Şaka gibi para eridi gitti 300 500 bin olsa hiç düşünmicem
arkadasim yasin kac ? yasin 15 - 16 falan mi yeni mi ergenlige adim attin ?
hayattan hic mi bi sey nasiplenmedin ? olgunluk denen kavramdan bu yasina kadar hic mi haberin olmadi ?
coluk cocuk muhabbeti yapmak istiyorsan `` investing forum `` denen bi yer var orada senin gibi bi suru 13-15 yas araliginda ergenlige yeni adim atmis coluk cocuk var , bak adres verdim gidip orada kendi yasitlarinla seviyesiz sekilde atip tutabilirsin ,
burasi bi hisse senedi forumu , hisseye yatirim yapmis yani alin teriyle kazanip sonra burada kazandigi parayi yatirmis insanlar var , borsa ortaminda isler tersde gidebilir ve para kaybedilirde , ki su anda son 2 senede bu hisseye para yatiran hemen herkes para kaybi yasamis bi durumdalar , hisse degeri zaten dusmus , senin gibi agzindan cikani kulagi duymayan birinin buraya gelip de hisse degeri su kadar daha duserse alim yaparim demesinin kime ne faydasi var bana bi soylermisin ?
tamam plan yapabilirsin bu fiyatlardan alim yapma gibi bi dusuncen olabilir ama bu planini kendine sakla , gelirsede al ama gelipde zaten cani burnunda olan insanlarin asabini bozacak yada bam teline basacak coluk cocuk ayarinda seviyesiz uslupla yorum yapmanin insanlarin asabini bozmanin kime ne faydasi var ?
adam olmayi hic denedinmi hayatinda ? denemediysen simdi sana haber veriyorum adam olmak denilen bi kavram var , bu yasina kadar adam olmayi beceremediysen bu yastan sonra hic olmazsa uslubunla hareketinle davranisinla hareketlerinle adam olmaya calismalisin !!
tekrar hatirlatayim , kimseye faydan olmayacaksa abuk sabuk sacmalayip seviyesiz bi uslupla gelip burada sacmalayacaksan investing denen bi forum var orada bol bol sacmalayabilirsin mahalle karisi uslubunda seviyesiz bi sekilde atisabilirsin senin yasindaki o insanlarla , senin yasinda bi suru ergen cocuk var o forumda ,
umarim bu yorumu okudugunda silkelenip de kendine bi sey katmayi becerebilirsin ..
Anladimki insan tren kaçar yetişeyim der gibi hisse toplamayacak .
Varsa alacaksın her ay
Yoksa gidecek alayim deyip sıkıntı yaşamayacan
Hayat konforundan ödün vermeyecen deneyeceksin olmadı nasip diyeceksin ama konforundan eksilmeyecek fazla olanından eksilecek gidecek .
Bugün itibari ile bir yıldır beklettigim hisselerimin
Yarısını verdim karta eksi limitine vb. Acılı borçları sıfırladım.
Düzenli ödemem gereken lerde konforumdamkısmaz etkilemez zate .
Lotum yarıya düşünce aman artık zararım çıkmaz mantığına da girmeyeceğim zaman verirse her ay varsa alacağım yoksa elimdeki duruyor az olur öz olur .
Bunları anlatmanın sebebi okuyan kardeşlerime tecrübe olsun diye 6 yıldır borsadayım ve bu kez yenildim .
Tek sebebi acele ile lot toplamamdır .
10 varsa 10 dur bunu 20 yapayım daha çok kazanacammantığı bitirir adamı .
Ha bu ay ha bu ay sene yedi yemeye devam edecek diye düşünüyorum ytdegil .
Neyse lotum yarıya indi ama kafam huzurlu bugün yeniden başlıyorum nasipse param varsa her ay alacağım:) herkese çok sabır diliyorum bırakın bu saaten sora çıkmasın mka nereye kadar ...