VİOB da Teminatlar ayarlayın
Spot ve viop ekim vade makasini bankalarda kasitli olarak açarak arbitrajla bedava para kazanan kesimin işi
Printable View
VİOB da Teminatlar ayarlayın
Spot ve viop ekim vade makasini bankalarda kasitli olarak açarak arbitrajla bedava para kazanan kesimin işi
Malı ben kaptırdım öyle böyle değil. Sırf akbank, işc ve vakıftan kazanamadığım para dağlar kadar. Bu da bir psikoloji. Düzeltme beklersin satarsın fırlar gider. Çıkmaya devam edeceğini biliyorsun, düzeltmede alacağın %5-%10'u da almayıver. İşte insan aç gözlü. Böyle olunca malını kaptırırsın.
bankalar ucuz ucuz diye 10 yıl makale yazıldı bu ülkede. üstelik bankalar bu fiyattayken 1 TL 1 dolar olur mu sorusu tartışılıyordu televizyonlarda . artma falan yok abiler batan parayı birazcık düze çıkarma hamlesi sadece. geçen yıl salça 3 lira şimdi 30 lira Ereğli geçen sene kaçtı şimdi kaç???
sözün özü borsada para kazanılmıyor sadece yara sarılıyor... bakın geçen yıl şu anki paramın en fazla yarısı kadar para vardı hesapta ve 2 tane sıfır 3008 alıp üstüne de para kalıyordu. şimdi para ikiye katlanmış anca bir tane alıyorum. ev,arsa... hiç girmeyelim...para kazanma yok o yüzden de satış gelmiyor bir yerde gelir ama sonra pupa yelken devam ..
Çile bülbülüm
https://www.youtube.com/watch?v=rKbD...nnel=38resul38
KAP: PETKM [ ] PETKİM PETROKİMYA HOLDİNG A.Ş. Kar Payı Dağıtım İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1060265
Şirketimiz Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") II-14.1 sayılı tebliğ hükümleri çerçevesinde 01.01.2021-31.12.2021 hesap dönemi için düzenlenen Konsolide Finansal Tablolarında Ana Ortaklığa ait 5.451.706.000 TL Net Dönem Karı, Vergi Usul Kanunu ("VUK") düzenlemelerine göre de 4.499.491.430,40 TL Net Dönem Karı elde etmiştir.
Bu doğrultuda, finansal piyasaların mevcut durumunu ve 26.01.2023 ödeme vadeli tahvilimizin itfasını dikkate alarak;
- Türk Ticaret Kanunu'nun 519'uncu maddesi uyarınca, VUK kayıtlarına göre oluşan net dönem karı üzerinden 224.974.571,52 TL'nin genel kanuni yedek akçe olarak ayrılmasına,
- Şirketimiz VUK kayıtlarında, cari dönem net dönem karından genel kanuni yedek akçenin ve 83.486,98 TL'nin ise özel yedekler olarak ayrılmaları sonrası kalan 4.274.433.371,90 TL'nin olağanüstü yedek akçe olarak ayrılmasına,
- SPK'nın II-14.1 sayılı tebliğ esasına göre hazırlanan Şirketimiz konsolide finansal tablolarında, Ana Ortaklığa Ait Dönem Net Karından genel kanuni yedek akçenin ve 83.486,98 TL'nin ise özel yedekler olarak ayrılmaları sonrası kalan 5.226.647.941,50 TL'nin geçmiş yıl karlarına aktarılmasına,
- Bu kararın 2021 yılı faaliyet sonuçlarını görüşmek üzere toplanacak Genel Kurul'un onayına sunulmasına karar verilmiştir
Mesela ben uzun vadeli yatırımlarımı,borsa-arsa altın bazında kıyaslarım.
YTD