Ülkenin üzerine bir kabus çöküşü var epey zamandır,bundan kurtulması için uyanması lazım,yoksa işimiz çok zor,bunu yaratanın kim olduğunu herkes biliyor:he:
Printable View
Ülkenin üzerine bir kabus çöküşü var epey zamandır,bundan kurtulması için uyanması lazım,yoksa işimiz çok zor,bunu yaratanın kim olduğunu herkes biliyor:he:
Saat 23:53’de Marmara denizi Yalova Çınarcık açıklarında 4.1 büyüklüğünde meydana gelen deprem sonrası saat 01:15 ‘de Gümüşhane kelkit merkezli 4.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi
Günaydın.
Manhettın daki kira fiyatları ne kadarmış bilen varmı?
Merkez Bankası başkanı ropartaj vermiş de yarım yamalak haberlerde geçiyor.
Teğmenler cuntasıy mış yemesinler bizi dinciler.siyasal islamcı olanları yoksa yahudi olanlarındanda bir hayır yok.daha doğrus tüm dinlerin siyasalında hayır yok.Çıkar var.
ATATÜRKÇU ve kurucu değeri savunan Teğmenler dahil yanlarındayım.
Maalesef bağıra bağıra gelen bir deprem var, bırakın önlem almayı, deprem toplanma alanlarını bile ranta açıp bina diktiler.
Bu siyasetçiler hiç mi ders almaz, insanımızın hiç mi değeri yok, her şey para mı? her şey güç mü?
Yazık ki çok yazık cehalet ve hırstan başımıza gelmeyen felaket kalmadı, umarım bu beklenen deprem olmaz.
Marmara depremi hepimizi yok eder.
Umarım bir an önce aklımızı başımıza alıp gerekli önlemleri almaya başlarız.
Toplanma alanı bile yok,utanmasalar taksime bile bina yapacaklar:seyt:...afetlere kader deyip çıkan bir zihniyet,japonya dinsiz derler,adamlar bilimde teknolojide çağ atlamış,zaten bizleride kader anlayışı bu hale getirdi,madem dinine inanıyorsan,orada bile önce tedbir diyor,sanırım o dinci yobaz kafalılar onu takdir olarak okuyor tedbiri es geçerek:ss::seyt:
Bu kafayla hiç bir sorun çözülmez, Japonya'da 10 şiddetinde deprem oluyor adamlar ayak üzerine ayak atıp çayını içerken duvara astıkları çerçevenin oynayıp oynamadığını gözetliyor buna çare arıyor.
Başımızda ki en büyük sorun, cehalet ve siyasi yozlaşmanın sonu gelmedikçe hiç bor sorun çözülemez.
Sabahtan beri beni deli etti işbankası,devamlı arıza veren bir banka olurmu yahu,her hafta bir problemi oluyor,eski akadaşlara soruyorum,onlarda benim gibi düşünüyor,ne kadar bebe varsa eskileri postalayıp acemileri aldılar diyor kadroya ücreti az ödeme yüzünden,hanhi bankaya gideceksinki,onlarda bu bankadan aşağı kalır yanı yok,peki güneş patlamalarında hep gümler bunlar,zaten patlamar erken olacakmış,daha doğrusu başlamış bile,dünyada bilim adamı bile yok doğru dürüst devamlı hesap hataları yapıyor,eskinin bilim adamları bunlardan çok iyiydi,hele bizdekiler hep hiç,tavsiyem bir kenarda evde nakit para bırakın,çünkü bana, size para verme durumuda olmaz:notr: