valla bana gerçekten yarıyor... :kahkah:
Printable View
Diploma satışları düşünce sahte imza satmaya başladılar
İnşaat sektöründe bazı ilan siteleri ve sosyal medya hesaplarında “şantiye şefliği imzası boştur†şeklindeki paylaşımlar dikkat çekiyor. İMO Antalya Şube Başkanı Mehmet Soner Akdoğan, sosyal medyada ve ilan sitelerinde yer alan “Şantiye şefliği imzası boştur†paylaşımlarının mesleği itibarsızlaştırdığını ve ciddi güvenlik riskleri oluşturduğunu söyledi.
Bugun banka ve gyo dikkat edin taban olabilirler olumlu açıklamalar gelmezse sıva yapmayı seviyorlar
Büyükbaşı görüyorsunuz değilmi hiç sesi çıkmıyor neden Çünkü önce kendilerini yesinler
Marks Hitler bunlar bile senden daha fazla zarar vermedi ülkesine
İris Cibre
@iriscibre
·
24d
Beklenti üzeri aylık enflasyon
Merkezin hedefi 24%
Bu hedefe ulaşmak için aylık ortalama 0,51% enflasyon gelmeli, ki bu mümkün değil
Üst bant tahmini 29%
Buna ulaşmak için aylık ortalama 1.51% gelmeli
Bu da pek mümkün görünmüyor
Merkez hedefe ulaşamayacağını hatta tahmin aralığının dahi üzerinde kalacağını bilerek nasıl faiz indirecek?
piyasa yorumlarının çoğu böyle ALO Fatih indir denmezse işler karışık .
ama hala konfor için başka işlerle uğraşıyorlar.
halkı düşünen yok nasıl olsa fatura kesilecek adres var
icci abi... tanrılar herkese çok versin dilediğinin 100 bin katı versin inşeeallah.
ben uyurken bile para kazanıyorum.. parayla çokbir derdim yoğ.
bak göbekli tepede neler bulduk..
insanlar penislerinin heykellerini dikmişler.. bir önceki kazıda ise tapınaklarını gördük.. benzer şekilller.
belkide bu penisten heykellere taptılar..
yargılama yok... mantıklımı... ehh kendilerini yiyen timsahlara tabanların yanında biraz daha mantıklı :he:
her geçmişi neyle anıyoruz ??? bir önceki çağ cahiliye dönemi... önceki... ? karanlık çağ...
100 bin sene sonra bizim tarihimize bakıp insanlar, bunnar ne gerizekalı insanlarmış diye anılacaz :kahkah:
neden şimdi kendimizi gerizekalı gibi hissetmiyoruz? şu an.
çünkü o karanlık çağda .. içine doğdukları o ortamda onlar için herşey normaldi.. yabdıkları.. inandıkları... tabdıkları.. aklına gelecek herşey.
insanoğlu ben merkezli düşünür.... kainatı ve dünyayı yöneten şey kaos ve kötülüktür.. senin bireysel iyi olman.. kendi gerçekliğinde bunu değiştiremez.
gerizekalı olarak türedik.. gelişimimiz devam ediyor. :drunk: