Sabah-ı şerifleriniz hayrolsun Medwig üstadım. Dua ediniz duanız mübarekdir. Malum bizim durumu biliyorsunuz.
Printable View
Sabah-ı şerifleriniz hayrolsun Medwig üstadım. Dua ediniz duanız mübarekdir. Malum bizim durumu biliyorsunuz.
Afad : Saat 06:00 itibariyle Elazığ ili, Sivrice ilçesinde, 24 Ocak 2020 tarihinde saat 20.55’de 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Deprem sonrasında bölgede 4 büyüklüğü üzeri 11 adet deprem meydana gelmiş olup, toplam artçı deprem sayısı 184’tür. Toplam 19 vatandaşımız hayatınız kaybetmiştir . Yaralı sayımız 922’dir.
Elazığ İl AFAD ekipleri şehir merkezinde yıkılan 4 binaya müdahale etmektedir. Elazığ merkez ile Maden ve Sivrice’de yıkılan binalar olduğu bilgisi alınmıştır. Elazığ ve çevre illerde arama tarama çalışmaları devam etmektedir. Elazığ’da tüm yurtlarda kalanlar spor salonlarına alınmaktadır.
Afad : (Saat 07:50 itibariyle ) Elazığ ili, Sivrice ilçesinde, 24 Ocak 2020 tarihinde saat 20.55’de 6,8 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Deprem sonrasında bölgede 4 büyüklüğü üzeri 11 adet deprem meydana gelmiş olup, toplam artçı deprem sayısı 228’dir. Şu an Elazığ Sivrice’de hava -8°C derece olup, yağış yoktur. Depremde 20 vatandaşımız hayatını kaybetti 1015 vatandaşımızda yaralandı .
Hepimizin başı sağ olsun. :(
Deprem ülkesiyiz, topraklarımızın büyük bölümü deprem bölgesi fakat hiç bir önlem alınmıyor.
TÜRK MİLLETİ'niN Başı Sağolsun.
Yaralılarımıza acil şifalar.
Vefat edenlerin TANRI günahlarını affetsin.
Hak için insanlık ve yaşam için iş yapan yok.
Tek burada değil tüm MÜSLÜMAN coğrafyada bu böyle.
İlla rüşet alan bir adamın olacak.Mantık hiç yok.
Bizim bura batıkent yumuşak toprak tarım arazileri vardı geçmişte burada 10-12 katlık binalar yapıldı.
Geregini yapmışlardır dedim yok.
Ortalarında bir boş arazi vardı okul yapalım dediler ve kazılınca yan binalar kaymaya başladı.
Okulu yaptıran hayır sever hanım.elini cebine attı tüm kazı alanına fore kazıklar çaktırdı ve kaymalar durdu.
Erken müdahale edildi.Benim bina tek kat.12 katlılar hala riskli bence üzerime devrilemeyecek kadar uzaktalar.
Tüsinami de olabilirmiş.
Ve hala 65 milyar doları istanbul kanalı denen ucubeye gömeceğiz ve simitle karnını doyuran kişiler bunu yapıp rantın üstüne oturacak adamları ölümüne savunuyor.
Onlarla birlikte bizlerde batacağız.
20 yılda bir depreme göre bina yapmayı becerememek ne demak yahu.
Kanunlar ve kararlar kişilere göre uygulanınca böyle çok depremler yaşarız.
Birde imar barışı yaparlar.YUHHHH yani:vk:
Lan bina çürük ve kaçak yapılacak belli.
Bina yasal ise o kişilere geçici yer vermek.
Değilse götlerine tekme vurmak.O durumda bile ölmelerini engellemek o kaçak binaları yıkmak.
Ne diyom ben kamunun ve başımızdakilerin bile kaçak binaları var demi.