bu doları benim kanal çizgileri durdurmaz.
8 e gelince birşeyler yaparlar işallah.
yoksa sayın cml nin dün geceki çizgileri çalışır.12-15
Printable View
bu doları benim kanal çizgileri durdurmaz.
8 e gelince birşeyler yaparlar işallah.
yoksa sayın cml nin dün geceki çizgileri çalışır.12-15
Sosyal medyadan takip ediyorum. Eskisi kadar karşılığı yok ifadelerin.
Bizim insanımız alıştı güzel evlere, her sene model yenilenen arabalara, pahalı elektronik eşyalara, tatillere, bol bol kredi alabilmeye.
Bunları artık hep isteyecek. Vermezsen bizim insanımızın huyu kötüdür. Menfaati olmayınca anasını babasını tanımaz.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bazen diyorum kapat şu endeks sayfasını. geç viop sayfasına bir ay bi döktür bakalım elmi yaman beymi yamanmış diyorum sonrada amaaan... boş ver herkes kendi yazdığını okuyor sanki hiçmi yazmadın diyorum. palavramı sandınız? tamam kabul öyle olsun:) şaka makada gerçekten şahane oyun. temel analizi yok, o yok, bu yok. akşama kadar al ver:)
Asya Borsaları Salı günkü işlemlerde küresel koronavirüs vaka sayısının 20 milyonun üzerine çıksa da ABD'deki bazı eyaletlerde iyileşen hasta sayısındaki artış ile kazanıma yöneldi.
La böyle ralli nedeni mi olur :)
Delikanlı gibi çıkıp babalar malda, onun için endeksler osuruk sesiyle bile yükseliyor desenize...
Çünkü USDTL'de manipülasyon ve piyasayı kontrol eden bir güç (pala) yok.
Fiyatı arz ve talep belirliyor. Burada arz yapay (kamu bankaları) iken talep (hanehalkı ve döviz borçlu şirketler) doğaldı, o nedenle yükseliş bir miktar gecikmeli geldi. Yapay arz sürdürülebilir olmadığı için yükseliş göz göre göre geldi.
USDTL'de komplo teorilerine gerek yok, hesap basit.