metreye gerek yok 2 metre yarı çapında bi aaparat yaptır yürürken otomatikman ayarlarsın mesafeyi yalnız toplu taşım kullanacaksan aparat yaylı sistem olsun iemsiye gibi toplanabilsin
Printable View
Müthiş haber! Süper haber!Mega haber!
23 Mayıs 2021 - 17:50
Bakan Koca'dan aşı için tarih açıklaması: Haziran'da 20 yaş üstü herkese başlıyor
Koronavirüs aşısı için son dakika haberleri gündemde yer alıyor. Aşının geliştiricisi Uğur Şahin ile canlı yayında açıklanan BioNTech’ten 120 milyon doz aşı müjdesi, kamuoyu ile paylaşıldı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Türkiye’nin aşı sorunu bitmiştir' dedi. Ve müthiş bir haberi ilk kez açıkladı: Haziranda 20 yaş üstü herkes aşılanacak.
Ve bugün:
Aşılamada hedefin 20 yaş olduğuna işaret eden Bakan Koca, "Eğer 30 milyon aşımız gelirse Uğur Hoca'nın dediği şekilde takvim işlerse haziran ayı sonunda 20 yaşa kadar ineriz" dedi.
Milleti böyle böyle salak yerine koyuyorlar,millette yiyor. Yılbaşından beri sadece bu aşı yüzünden günü kurtarmak için kötü esnaf gibi tarih verip sonrasında hiçbir şey olmamış gibi yeni tarihlerde yola devam.
Yonca da 8.13 üzeri kalabilirse , 8.30-35 hedefli formasyon mevcut.
Karşı rakibi dolareste 8.53 üzeri saatlik kapanışlar 8.63-64 oradaki formasyon hedefi yonca ve kuyruk takımı rahatsız olur.:)
SPOT piyasadan mal çekiliyor görünümü var!
https://i.hizliresim.com/dz5fxar.PNG
Maddi değeri yüksek olmasa da, şu an bağ-bahçelerim en büyük varlığım gibi, hele pandemi sonrası...babadan kalma çay bahçesiyle uğraşırken, sebze-meyve ile uğraşırken çok mutlu oluyorum..parayla ölçülmez. istanbula yakın tarla da almıştım o yüzden, oralara da gidip geliyorum, fırsat buldukça meyve ağacı dikiyorum, arada zeytin bahçeme gidip, ağaçlarla konuşuyorum:)
valla, insan toprakla, bitkiyle haşır neşir oldukça para kazanma hırsı tuhaf geliyor...eni-sonu 2 metre karelik bir evimiz olacak, çok kasmaya gerek yok...üstelik bir hastalık geldi, ölümler de sıralı olmaktan çıktı, daha vaktim var diye düşünmek de zor artık.
pek çok açıklama bizim için değil, rus turistler için yapılıyor..ümitli konuşuluyor ki, tarihler öne çekilsin. 100 milyon aşı depolara girmiş dahi olsa, bu aşılamayı yapmak en az iki ay...yaz geldi zaten, köye gideni, yazlığa gideni...vakalar da düştü biraz, bu nedenle aşıya gidenler de azalacak. iki doz aşı olanlar nüfusun %60 ını geçmeli en az, o da etlül ü bulur.
17.00 dan sonra borsa ve dolares in teknik direktörleri aynı ekip mi onu anlıyacaz.
8.13 üzeri iştahı görürsem , yonca da benim makinalar gıdıklamaya başlayacak.
8.23 hareketini başlata bilecekmiyiz.