OCAK ayında 84 tl olan ANKARA / İSTANBUL YHT fiyatı son zamla 215 tl oldu..
İBB başkanını toplu taşımaya zam yaptığı için eleştiren ulaştırma bakanı,bu konu hatırlatılınca YHT TOPLU TAŞIMA DEĞİL dedi..
Printable View
OCAK ayında 84 tl olan ANKARA / İSTANBUL YHT fiyatı son zamla 215 tl oldu..
İBB başkanını toplu taşımaya zam yaptığı için eleştiren ulaştırma bakanı,bu konu hatırlatılınca YHT TOPLU TAŞIMA DEĞİL dedi..
İş Bankası, Rus ödeme sistemi MİR'i kullanmayı yaptırımların yönü netleşene kadar askıya aldı-Bloomberg HT
İsrail Dışişleri Bakanlığı Atama Komitesi, Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı
Irit Lillian’ın büyükelçi olarak atanmasına karar verdi.
fener neden tavan oldu yawww. cimbom ve kartal dururken
Kap : Saat 17:07:30 itibarıyla Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi Devreye girmiştir. Borsamız Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
Kap : İşlemler Pay Piyasasında saat 18:01'de kapanış seansı ile VİOP Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde sürekli işlem yöntemiyle saat 18:08'de yeniden başlatılacaktır. BAP Pay Repo Pazarı'nda işlemler bugün yeniden başlatılmayacaktır.
O zaman aldıklarımı iptal edeyim,bende neden gerçekleşmedi diyordum,içlerinden FB pirimli,anlamadım gitti,diğer sportifler dökülüyor,TS ise hep batak:plc:,Garanti,İş taban,Garanti 19.69-iş 7.90,acep 666 denen bir zat vardı batakmı verdi,adamı uyardım,bu topikte geneli uyardım tınlamadılar,24 milyar şaibeli para kayıtlarda gözükmüyordu,bu para babasının hayrına gelmediya:notr:
Borsayı saibeli sekilde yükselttiler milleti dolandırdılar,bunun bir yaptırımı olacakmı bakalım ???