Ali İsmail in ikinci videosunu izledim. Tarım bakanlığı ile ilgili. Ben kaza geçirmeden hemen önce bir medikalde çalışıyordum biz iş ilişkimiz olan tanıdığımız bir medikal firmasına hatır çeki verdik. Adam çeki ödemedi ve bize ödetti. Biz baya zor durumda kaldık o dönem patronun babası villa sattı öyle paçayı kurardik çek yüksek meblağdi. Bizim çek verdiğimiz firma tarım bakanlığında bir projesi olduğu ve o projenin havuzdan parası çıkacağını söylemişti. Biz o esnada patronun babasının evini satacağımiz adamlar ile konuşuyorduk. O adamlarda tesadüfen tarım bakanlığından arazı kiralıyor orayı ekip biçiyor arazi on binlerce dönüm. Bunlar arazı kiralamadan önce tarım bakanlığı havuzuna bağış her ne derseniz deyin para yatırıyoruz dedi. Tesadüfen bizim para kaptırdığımiz adam ile villa sattığımız adam aynı havuzdan bahsetti. Bu şahısların biri Konya da biri Ankara da. Bu konuyla ilgili bilgilerimi zamanı gelince ilgili yerlere aktaracağım. Benim görüşüm tarım bakanlığı personeli tümüyle lavedilmeli.