Bende de aynı veri var. Sabah 13.9 m lot idi
ALP-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bende de aynı veri var. Sabah 13.9 m lot idi
Sevgili dostum tatil budur da ne iş elemanın iyi olması ne ilgisi var .:)
Hangi mesajı verdin kime gitti vallahi anlamadım .
ISGSY ile ilgim yok ben satalı yıl oldu 2.52 civarıtek anlam şu çıkıyor dediklerinden açıkçı varsa
Göz önü şirket olması ne demek
Eleman iyi olunca ne oluyor . ISGSY hissesi mi topluyor ?
Onun için fark etmiyorsa ne oluyor onu da anlamadım .
Kusura kalma yaşlandık herhalde cehalet te kötü bi şey beee
Alzaimer mı olduk yoksa ne ?
Tek anladığım bir av partisi var ve açıkçı avlanıyor da
KY olamaz çünkü ky ye yasak .
Valla ben defalarca sordum para teklif ettim hayır dediler
Aracı kurumlar Müşterilerin HİSSELERİ ile KUMAR OYNUYORLAR demektir .
[QUOTE=noreply;3100842]Uzaktan bakan eski bir dost olarak av sahasını dürbünsüz görebiliyorum.
"Av" 3 şekilde gerçekleşebilir.
Açığa satmak tehlikeli ve yasaktır, açığa satanları bayıltıncaya kadar avlar.
Açıkçı var izlenimi oluşursa bu izlenime bakıp girenleri avlar.
Trend takipçilerini de dikkatli olmazlarsa avlar.
Bu olanların şirketle hiç ilgisi yoktur gibi iddialı bir cümle kurmak istemem. Özellkle tatil budur iyice göz önü bir şirket oldu. Fakat elemanı tanıdığımız kadarıyla iyiymiş, kötüymüş, beklentiymiş onun için fark etmez.[/QUOTE]
[QUOTE=Baygeorge;3101107][LEFT][COLOR=#222222][FONT=Verdana]Sevgili dostum tatil budur da ne iş elemanın iyi olması ne ilgisi var . [
Göz önü şirket olması ne demek
Eleman iyi olunca ne oluyor . ISGSY hissesi mi topluyor ?
tek anlam şu çıkıyor dediklerinden açıkçı varsa
Aracı kurumlar Müşterilerin HİSSELERİ ile KUMAR OYNUYORLAR demektir .
QUOTE]
Değerli dostum, fuzul ile iştigal ettiğimin farkındayım, kimsenin benim aklıma ihtiyacı yok, yatırımcı dostu olmak da benim vazifem değil, ayrıca en az 8 aydır şirketi ne arıyorum ne soruyorum ne de dışardan takip ediyorum.
Buna rağmen şirketi takip etmeye yıllarını vermiş biri olarak - ve aslında tüm kırgınlıklarıma rağmen şirketi özünde takdir ediyor olmamın bir vechesi olarak yazmaktan alıkoyamıyorum.
Tatilbudur ile ilgili konu şu, bu yıl şimdiden 2,5 mio insan erken rezervasyon yapmış. Bu önemli bir veri.
Elemana gelince, biliyorsun aynı kişi veya kişilerin parmak izleri İsfin'de de dolanıyor.
İsgsy için pahalı diyemem fakat İsfin'deki manzara çok açık. F/K oranı 30, pd/dd oranı 3,5.
Üstelik finansal kiralama işleri açısından korkunç bir dönemdeyiz. ( yeni yatırım yok, 2. el ekipmanlar da para etmiyor, borçlarını ödeyenler azınlıkta)
Demek ki bu eleman şirketin durumuna değil, havuzun derinliğine bir de bulanıklığına bakıyor. Derinlik ve bulanıklığı severse o havuzda vakit geçiriyor, görünen o ki girdiği havuzdan da kolay kolay çıkamıyor.
Belki para aklıyor, belki birilerini kızdırmak istiyor ya da tutturabilirse bir furyada elindeki devretmeyi hedefliyor.
Ben şahsen 3. şıkkın pek mümkün olmadığını düşünüyorum. O ve benzerlerinin hesaplarına aklım ermez.
Ha, İSGSY konusuna gelince hatırlarsın, geçtiğimiz yıl Numnum satılabilir mi? mevzusunun döndüğü günlerde ( tam da Nusret/D-ream şirketi paylarının Singapurlulara devri haberinin çıktığı günde) bu zat paldır küldür hisseye dalmıştı. Sonrasında takipçilerine 50 sefer al/sat , sat/al fırsatı verdi. Sanırım cebinden epey bir para çıkmıştır.
Şimdi o parayı geri alması lazım, nasıl alır, kimden alır onu bilemem.
Şirkette daimi yatırımcı olmak istediğini hiç ama hiç zannnetmiyorum.
Bu film nereye kadar gidecek. Kaldır indir. Ky de mal kalmamıştır heralde. Burda herkes sattı gitti. İnvesting de günlükçüler var. Bu fiyattan özellikle 3 üzeri mal satamaz. Mecbur filmi başa döndürecek. Ytd.
nasıl bir kapanış bekliyorsunuz, tahminlerinizi alalım.
Bunun gözü göz değil
Tatil budur açıklaman için teşekkürler .
bende de küskün modu devam ediyor
sadece seyrediyorum hepsi o . Gerçekten senin yorumların harika
Zaten gereksiz yazı yazmayan her yazdıklarında mana aradığım
3 - 5 kişiden birisin . Yatırım yaptığın şirketlerin yönetimini tanıyor olman bile
senin yazdıklarını değerli kılıyor .
saygılar eski dost iyiki varsın .
Sn noreply, 2.5 mio ciddi bir sayı. Bu bilgi bir gazate veya dergi kupüründen mi alıntı yoksa genel müdür Cenk Angın'ın ifadeleri midir? Malumunuz şirketin kendisi iştirakleriyle ilgili bilgi vermekten aciz. Anca kuytu köşe dergi, gazetelerde genel müdürler açıklama yaparsa o zaman bilgi sahibi olabiliyoruz az çok.