Ağzına sağlık
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ağzına sağlık
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kalkınmanın taban bozmasını istemekten başka bir çaremiz yoq sanırım şuan, adamlar 5 TL'den 60 TL soluksuz gitti, biz 1,20 den 0,20 TL soluksuz indik ama kalkınma tavan bozdu diye biz de taban oluyoruz.
1 Saatte eriyen portföy yine - % 40 eridi. Emeği geçenler, sizleri Rabb'ime emanet ediyorum.
Bu düzletme desem düzeltme de tepki verir, hisse tabana düştü ve tabandan 1-2 kademe üste maL mı çakıyor yine anlamadım 0,31/0,32 çakılı kaldı.
0,33 bile tepki ile görmedi.
Böyle önemli bir günde pasta verecek bir arkadaş yokmu
dostum bugün ve yarın 35 üzeri atarsa iyi demektir ben ihtimal veremiyorum çünkü yarın dava var.ayrıca brüt takasta olduğumuz için bugün satan grup ancak yarın alım yapar yarında dava olduğu için bi ihtimal yapar.ama pazartesi yön belli olur kanaatindeyim 40 civarı direnç vardı ve düzeltme bekliyordum.(tabii boyle hayvan gibi beklemiyordum) en azından dönerse tobo yapıyor deriz yani bize teknik yol gösterebilir tekniğe uygun hareket etmesi yeni yatırımcıları çekebilir alımlar 60 dan sonra hızlanır(yanlış anlamayın 60 olacak demek değil bu) yeni yatırım ve güven için 60 seviyesi önemli eğer kamil niyeti bozmamışsa inşallah iyi olur....her zamanki gibi beyin fırtınası yapıyoruz olur olmaz heleki kamil in kağıdında 1 değil 15 kere düşünün bakınız canlı örneği 1 saatte tavandan tabana veriyor adam.kademe takas vs kafa karıştırır şahsen ben dikkate almıyorum ama rsı ve formasyonlar bir şekilde işliyor.
yyapı dün ve bugünkü gapları alıyor durum bu 0,29 dan 0,34 e geldi
1 aylık maaşım gitti( kar'dan zarar) kzıyorum kendime kar'da isen sat ama satınca da en az %500 yapıyor bekleyince de düşüyor bu yönde nasibim hep böyle ben de alıştım
Aynen katılıyorum, dostum. Tamam düzeltme olur da bu düzletme değil resmen KY ye adam hala kamikaze dalışı yapıyor. ULAN KY sana ne yaptı, sana güvendi diye illa KY yı öldürmen mi lazım.
Bende yarın öğleden sonrası için düzletme bekliyordum fakat bu düzeltme olagan düzeltme şeklinde idi 0,45 üzerine atar ve oradan dirençle karşılaşır ve geri gelir çekilir diye düşünürken şerefli adam tavandan, tabana vurdu.
Hayır zoruma giden, hem maddi zarar veriyor hem manevi, adam zarar ettirdiği yetmez gibi birde kendine sövdürerek beddualar ettirerek günaha sokuyor:(