Illa mayalı göl olacak.. ha ha ha
Su akar yolunu bulur.
Printable View
Temeli iyi olan bir hisse kelepir fiyata 500 de birini 1000 de birini en dipten alın da bir haftada görelim kim götürüyor hemen hisseye size para dağıtıyor .
Temel vs miş hepsi hikaye .
Benim her sattığım hisse aynı
gün veya en geç 1-2 gün içinde
tavanlar çekmesi hepsi temel
fadimenin hisseye birdenbire
vahiy gelip hücum etmesi değil mi ?
İnsanları ve birbirimizi kandırmayalım lütfen .
Biraz dürüst olup yalan söyleyip atıp tutmayalım .
Dediğimin tersini yapan varsa çok hayırsever ve yardımsever speğe denk gelmiştir sanırım .
Pasife vermeyip 1 saat içinde tavan olan yukarıdaki emir silince %8 artıdan nötr indirende ky oluyor sanırım .
Tabi 3 gösterip sadece birini verince küfür algılayıp delleniyorlar sanırım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
50-100 değil, çok değil 10-20 yıl arası çok farklı bir Türkiye olacak.
Dayatılan siyasetçilerin hiç birini göremeyeceksin. Yaşlı siyasetçiler istediği kadar algı yapmaya çalışsınlar.
Bilim, teknoloji ilgilenmeyenler elenecekler. Milliyetçilik, dini propaganda çok fazla sökmeyecek.
Bu yüzden tavsiyemdir, elinizden geldiğince çocuklarınızı, babaanne, anannelerin büyütmesine izin vermeyin.
Ve okul öncesi öğretim 2 yıl olarak zorunlu olmalı ki, ülke gelişimi hızlanmalı.
Az önce bir video izledim
Konusu dindar ve dinsiz yobazlar
Dindarın tanımı şu
70 yıl kiracı olup sefalet içinde yaşamayı Sonsuz cennet ve huriler ile yaşamaya değişmiyor
Yani
Ben eğer ibadet etmez isem dinsizi öldürmez isem bende çocuğumda sonsuz cehennemde yanacak topuklarımızdan kızgın kancalar geçirilecek dini inkar edemem edenide yaşatamam çünkü burada 1 dakika bile acıya ateşe dayanamayan ben sonsuz ateşe nasıl dayanayım
Kısacası
Dünyadaki ekonomi de böyle 10 zengin dini belayı tehdidi vs bahane ederek daha doğrusu silah gibi kullanarak toplumu yönlendiriyor
Lakin
gerçekler bir gün ortaya çıktığında kimse bahane sunamayacak
Aklıma bir tablo geldi..
https://www.youtube.com/watch?v=tAYKCmpORS0
Çok tadlı bir videodur. Aklınız tutulabilir.