-
Çok açık bir şekilde katar olaylarını fiyatlıyor dolar.
Ufak ufak katara destek açıklamaları geldi.Ama yanın da da bi tutam "sakin olalım beyler" ile karışık..
Ne şiş ne kebap modunda bizimkiler biraz biraz..Safını belli et şeklinde bir emir de bakalım ne yapacaklar.
Katar işi tırmanırsa..
Yandı gülüm keten helva..
-
Eee dalariz suud a.
Yavrum benim
Iste hira dagg
Musa dagi cocuklari savasi.
Hira dag Katardamiydi
Yahu.!!!
!!
Araplara bakin.
2 ay once sapir supur iken
Bir nano saniyede sattilar Katar i.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Çok yavaş artıyor bir yüzde 1 daha koyması lazım bugün
-
bu yukari hareket sonuclandiktan sonra bir kez daha 3.50-3.52 civarina belki biraz daha aşağıya (3.48-3.49) sarkip, daha sonra yukarı harekete devam edebilir.
YTD
-
TBMM Genel Kurulunda, Türkiye ile Katar Arasında Jandarma Eğitim ve Öğretimine İlişkin İşbirliği Protokolü'nün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı kabul edildi.
Zamanlamaya dikkat...
Bu protokol daha önce yapıldı gibi bir mazeret Katar'la kavgalı bir bloka anlatılabilir mi?
Bu uyanıklığın adına diplomasi diyor AKPliler.
Aslında bu adım, " Katar'ı neyle suçluyorsanız biz destek veriyoruz"un ilanıdır.
İslami terör kurumlarına destek vermiyoruz biz diyebilir misiniz artık?
OBO TOBO bir yana...
Bu ülkede her an herşey olabilir.
Dolar bunun garantisi..
-
sn stonhand sanırım bu atağı da kısır kalacak galiba doların. yukarıdaki 3.5551 i kıramadan dönecek gibi.
yukarı hedeflerin devamı için aşağıda son durak nereyi görüyorsunuz ?
-
3.46 sonun sonu ancak çok çok zor bir ihtimal. Euro gene ortalığı karıştırıyor ancak adam kese kese çıkıyor bizim try yarın şu euronun defteri dürülsün piyasa genel olarak rahatlar. Yarın draghiden parasal sıkılaştırma haberi bekleniyormuş cidden garip
-
15 likte dalgalı çıkıuor aslında çok sağlıklı gidiyor bizim eşşek düzelte düzelte gidiyor. Sakin sakin beklemek farz oldu gene katar teskeresi çok çok önemli bir haber suudlar boş değiller uzun gene en erkenden öttü abd reza ve halkbank dedimöi 180 derece döner gene