Printable View
Bu hisseden alacağımı aldım,2 tl olan hisse 4 üstüne çıktı,İDGYO buda 1.80'den 5 üstüne atmıştı ve bedelliye gitmiştişu sıralar taban gidiyor 2.95,her ikisinden %50 ortalama kar elde ettik,zaten fazlası bana haram,beklesek tarihi rekoru kırarız,ama risk almayada değmez böyle iyi...Zarar ise oda kardan zarar KENT ve KLNMA kaldı bende,ufak tefek diğerlerindede var ama önemli değil,bu zamana kadar borsa hayatımda ortalama %1500 kaldırmışım,ama altın karşısında dökülmüşüm,4-8 tl arasında aldıklarımı 40 cıvarında okutmuşum ve şimdi 500 cıvarı,benim arkadaş 30 senedir altın alırdı tek gr satmış değil 5 kg vardır,ne yapacan diyorum gömücem diyor:vk:.borsaya girmesem altında kalsam iyiymiş.
Ne yazıkki öyle,eski kadim.antik insanlar doğanın hareketine göre hareket ederlerdi,değişik bir mimari tarzları vardı sağlamcıydılar en iyi mimar Mısırlı İmhotepti,tabiki bundan öncekilerde iyiydi,çünkü gelenek görenekten geliyordu,demekki Mısır bizim ülke olsaydı şu anda Nil nehrinin altında olurduk,üstelik beceriksizliğimizden, acizliğimizden herşeyi Allaha havale ediyoruz:(
Geçmiş olsun,biz zaten doğu karadeniz olarak alıştık,dedelerimiz bizde uyanıkmış deniz ve düz yerlere yerleşmemişler deniz dere kenarlarından uzak kalmışlar hafif meyilli yerleri seçmişler deniz,dere alır diye ve onlara çok şey borçluyuz,tabiki afetin önüne geçmekte zor gidersin deniz,dere kenarına dalgaya sele kapılırsın,tedbirli olursan birşey olmaz.Doğanın şakası olmaz en önemli olan budur doğanın dengesini bozarsan oda seni bozar.
AFAD: "Yaşanan sel nedeniyle Kastamonu'da 36, Sinop'ta 7 ve Bartın'da 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir.
Ercan, “Geldiler, önce Türkiye'nin köy, bucak, ilçe, il düzenini, ta 10 bin yıldır, doğayla barışık, doğa ile sorunları yerinde çözen köyleri bozdular.
Büyük Şehir düzeni kurup Arapların merkezden yönetilen mahalle düzenine çevirerek yönetimsiz bıraktılar. Bre yeteneksizler? Afet sizsiniz!” dedi.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/d...di-468607h.htm
Eski Tavşanlı'yı iki dere arasına ve yüksek yerlere kurmuşlar, şimdi o iki derenin üstü kapatılıp kanala alındı, korkunç olmasa bile artık selimiz var.