Bol $ans madem bayımız..
Printable View
Evet bir anımı hatırladım.
Bir proje sunumunda genel müdür yardımcıları, müdürler, proje yöneticileri, proje liderleri ve proje elemanı ve yabancı ortaklar ve uzmanlar vardı. En iyi İngilizce Proje Lideri güzel bir kızdaydı o başladı anlatmaya ama çok güzel İngilizce ile dişe dokunur bir şey anlatamıyor.
Baktım toplantı başkanı sıkılmaya başladı, ben sen bırak ben devam edeyim dedim, çat pat İngilizce ile ne yapılacağı, nasıl yapılacağı vs anlattım, sorulara cevap verdim.
Sonra Genel Müdür Yardımcısı yöneticileri toplayıp bir güzel fırçalamış, olaya neden siz müdehale etmediniz de bu çocuk müdehale etti diye. Bana bir şey olmadı çok şükür ama güzel kızı kaybettik.
Dün gece lise İngilizce Hocasını gördüm yatılı erkek lisesindeki tek kadın sayılırdı, Allah rahmet etsin.
Ben İngilizce'yi üniversitede Kimya kitabından öğrendim çünkü en sade en anlaşılır İngilizce ondaydı, Kimya dersinden de çok yüksek puan almıştım, hiç anlamadığım konudan yüksek puan almak da ilginç gelmişti.
2020 yılında dandik kağıtlardan tombala çekip 3 hisse alan kişi bist30 dan 3 hisse alanı 3 e katlamıştır..Biz de güvenli güvenli diye başka kağıtlara bakamıyoruz..endeks düzeltme yaptığında bitik30dan hisse kolay kolay almam..aldıklarım diğer ralli de çıkar artık..
endeks 1400 olmuş akbnk 6,36
endeks martta 820 iken akbnk 5.50 civarıydı.
al sana yatırım.
Bankada boynuzludan başka tanımam. Hala bence en ucuz.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iki sene önce xu30 almayıp ayçiçek yağı alan yatırımcı parasını 4'e katladı.
https://i.hizliresim.com/exSvyg.jpg